Mindenmás

Napi pakk: záporok, 3 fok és flashmob is lesz ma Szegeden

Búcsút intettünk a kellemes, tavaszias időjárásnak, péntekre már igazi téli hangulat köszöntött be Szegedre. A hó még ugyan hiányzik, de a hideg befutott: a hajnali fagy után ma már csak 3 fokot jósolnak a Napfény Városába. A zordabb időjárás sem riasztja vissza az Agóra munkatársait, ugyanis flashmobbal készülnek a Dóm térre! Hogy ma se indulj el otthonról felkészületlenül, kezdd a napot a Szeged356-tel, meghoztuk a napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot Nektek:

  • Fábián,
  • Sebestyén,
  • Fabiána,
  • Sebők,
  • Szebasztian,
  • és Tímea!

200 éve született Madách Imre költő, író, ügyvéd, politikus, “Az ember tragédiája” szerzője, valamint 54 éve Molnár Csilla Andrea, az 50 év után újra megrendezett első magyar szépségverseny győztese. Ugyancsak ezen a napon ünnepli születésnapját még Paul Stanley a legendás KISS zenekar alapítója, énekese, gitárosa és Csomor Csilla színésznő is.

PÉNTEKEN MÁR CSAK 3 FOK LESZ SZEGEDEN

Pénteken borult lesz az ég Szeged felett, napközben többfelé várható eső, havas eső. Élénk, néhol erős lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban -2 és 1, napközben 3 fokot mérhetünk Szegeden.

FLASHMOB A DÓM TÉREN

Bár a Szent-Györgyi Albert Agóra március 3-ig zárva tart, azonban Petőfi Sándor születésnapjára egy igazán szívmelengető programot szerveznek a kollégáik: péntek délben flashmobot szerveznek a Dóm térre.

A SOMOGYI-KÖNYVTÁR IS KÉSZÜL

Országszerte 1989 óta, január 22-én ünneplik a Magyar Kultúra Napját. Történelmi leírások szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezt a napot jelölte meg a Himnusz keletkezéseként. Ez az ünnepnap a magyar történelmi és kulturális hagyományok felelevenítéséről, a magyar nemzeti öntudat felerősítéséről és a nemzet szellemi értékeinek népszerűsítéséről szól, beleértve a magyar irodalmat is. Ennek szellemében, január 22-hez közeledve a Somogyi-könyvtár minden évben sokféle programot ajánl a látogatóinak. Az idei évben sem lesz ez másképp, a téli bezárás ellenére sem. Már pénteken elkezdődnek a programok a Szegedi Nagyállomáson a Somogyi-könyvtár Ideiglenes Könyvtárpontjának helyszínén.

LÁTOGATÁSI TILALOM VAN A SZEGEDI KLINIKÁN

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ valamennyi telephelyét, továbbá valamennyi fekvőbeteg-szakellátást nyújtó szervezeti egységét érinti a csütörtökön érvénybe lépő látogatási tilalom.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
  2. Visszajelzés: Water Heater Plumbers
'Fel a tetejéhez' gomb