Szegedi ArcokVideo365

Egy krém, melytől olyan selymes lesz akár hatvan évesen is a kezünk, mintha tizenévesek lennénk – a tianDe szaküzlet bőrápoló családját teszteltük Kovács Edit, ügyvezetővel

Habár az idei telünkre nem jellemző az igazán hideg idő, amikor még az orrunk is lefagy, ha kilépünk otthonunk melegéből, mégis, már a plusz 8 fok alatti hőmérséklet elegendő ahhoz, hogy bőrünk károsodjon, kezünk kiszáradjon, kirepedezzen, vagy arcunkat kifújja a szél. Hogyan őrizhetjük meg mégis bőrünk szépségét, puha tapintását és frissességét ezekben a hónapokban? Ezekre a kérdésekre Kovács Edittel, a tianDe szaküzlet vezetőjével kerestük a választ, aki bemutatta nekünk a bőrápolás csodafegyverét, a tianDe termékcsalád verhetetlen tagjait, sőt a saját bőrünkön tesztelhettük, hogyan varázsolhatjuk szebbé és selymesebbé kezünket.

SZÁMOS, KÜLÖNLEGES HATÓANYAG FELLELHETŐ A KRÉMEKBEN, MELYEK CSODÁT TESZNEK BŐRÜNKKEL

A tianDe bőrápoló család erőssége abban rejlik, hogy valamennyi kozmetológiai termék, ami azt jelenti, hogy orvos kozmetológusok és fitoterapeuták vesznek részt a fejlesztésükben. Ennek köszönhetően nagyon magas a hatóanyagtartalmuk, hiszen nem csupán egy gyógynövényt dolgoznak fel egy krémcsaládban, hanem akár nyolcat – tízet is, melyek úgy vannak összehangolva, hogy szinergikusan egymás hatását erősítsék. Mint Edittől megtudtuk, számos különleges hatóanyag fellelhető ezekben a krémekben, amelyek szinte csodát tesznek a bőrünkkel:

  • a Tibetan Herbs arcápoló család tagjai például a gyógynövények mellett megújulva kiegészültek a Kínai Hernyógombával, avagy latin nevén Cordyceps gombával. Ehhez az összetevőhöz igen nehéz hozzájutni, hiszen Kínában, Tibetben, csak a 2000 méter feletti magashegyekben lehet megtalálni, ahol több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek gyűjtik be a hó alól.
  • A juhplacentás készítmények hidratálják és táplálják bőrünket,
  • míg a mamusi vipera zsírja  a szervezetünk számára létfontosságú, többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavak tárháza, melyet a kígyó levedlett bőréből nyernek ki.
  • Más krémek csiganyálat tartalmaznak, mely verhetetlen az apróbb sebek gyors gyógyításában,
  • de csodákat tesz a tianDe termékcsalád selyem kézápoló szettje is. Jótékony hatását Kínában fedezték fel, amikor észrevették, hogy a selyemgyárakban dolgozó nőknek, ahogy szövik a szövetet, még hatvanévesen is olyan a kezük, mint egy tizenéves kislányé, és akkor jöttek rá, hogy a selyem rendkívül jól ápolja a bőrt.

A TÉLI HIDEG MEGVISELI BŐRÖDET? EDIT ELÁRULTA, MI ELLENE A MEGOLDÁS

Mivel a téli hideg a mi arcunkat és kezeinket is megviseli, arra is rákérdeztünk Editnél, hogyan őrizhetjük meg bőrünk szépségét és egészségét a hideg évszakokban. Edit elmondta, nagyon fontos, hogy jó minőségű, arcbőrünknek és életkorunknak megfelelő készítményeket használjunk. „Ez azt jelenti, hogy reggelre hidratáló krémet teszünk fel, ami lehet kicsit súlyosabb, testesebb, mint amilyen a Tibetan Herbs és a kígyózsíros készítményeink. Este pedig lehet szintén egy teltebb, testesebb és tápláló krémet felrakni az arcunkra és ezzel megtettük, amit megtehetünk a bőrünkért” – árulta el Edit.

KIPRÓBÁLTUK A TIANDE HÁROMLÉPÉSES BŐRÁPOLÁSI PROGRAMJÁT

Az ügyvezető a téli kézápolás fontosságára is felhívta a figyelmünket, hiszen, mint mondta, ha a bőr legfelső rétegeinek hidratáltsága 8-10% alá csökken, akkor azonnal kireped a bőr, ami nemcsak esztétikai probléma, hanem akár fájdalmas is lehet. Ennek kiküszöbölésére Edit a tianDe háromlépéses bőrápolási programját ajánlotta számunkra, sőt, ki is próbálhattuk azt rögtön az üzletben. A mindössze pár perces folyamat után kezeinket, mintha kicserélték volna, érezhetően puhább és selymesebb tapintást kölcsönzött bőrünknek.

Kézkrém tesztünket és még sok – sok információt a tianDe termékcsalád jótékony hatásairól Magyar Andor kollégánk videójában találhatsz!

Ha Te is szeretnéd megújítani, egészségesebbé és fiatalosabbá tenni bőrödet, megóvni a téli időjárás viszontagságaitól, fordulj bizalommal Edithez a tianDe szaküzletben!

Az üzletet itt találod:

tianDe szaküzlet (Naturliget Biobolt)

6728 Szeged Dorozsmai út 50

Telefon: +36 62 424 824
E-mail: 
[email protected]

Nyitva:
Munkanapokon 09:00 – 17:00;
Szombat – vasárnap: Zárva

weboldal: www.tiandehungary.com

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: tiandehungary.com

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb