Szegedi Arcok

Szerdán kísérik utolsó útjára Kovács László Stone-t, a szegedi éjszakák legendás alakját

“Fájdalomtól megtört szívvel szeretném tudatni, hogy drága egyetlen testvéremet, Kovács László Stone-t utolsó útjára 2023. február 01-jén 14:00-kor Szegeden, a Belvárosi temető ravatalozójából kísérjük” – tudatta a hírt közösségi oldalán Kovács Andy énekesnő, Kovács László Stone testvére.

Hétfőn érkezett a szomorú hír, hogy hatvankét évesen elhunyt a szegedi éjszakák legendás alakja, a Pick-induló előadója, egyben a 2012-es X-Faktor karcos hangú versenyzője, Kovács László Stone. A közismert szegedi énekes egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, majd a kórházban lélegeztetőgépre került, de szervezete feladta a küzdelmet.

ÍGY BÚCSÚZOTT EL A LEGENDÁTÓL AZ OTP – BANK PICK SZEGED

“Megdöbbenve olvastuk a hírt, és nehezen akarjuk elhinni, hogy egy nagyszerű ember, klubunk első indulójának szerzője, énekese, Kovács László, vagy ahogyan a Handballfamily-ben mindenki ismerte, Stone elhunyt. Nincsenek szavak, hiszen még nagyon fiatal volt” – ezekkel a szavakkal búcsúzott a szegedi énekestől a PICK Szeged Handball Team a közösségi oldalán.

KERESZTES ILDIKÓ IS MEGEMLÉKEZETT A SZEGEDI ÉNEKESRŐL

“Egyszerűen szóhoz sem jutok, le vagyok döbbenve” – nyilatkozta a Story-nak Keresztes Ildikó, Stone egykori mentora. Mint mesélte, az X-Faktor óta nagyon jó viszonyt ápoltak Lacival, nem voltak napi kapcsolatban, de bátran mondhatja, hogy barátok voltak. Az énekesnő többször járt Stone-nál Szegeden, egy igazi szorgalmas, jó embert ismert meg a személyében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb