Szegedi Arcok

“Együtt, közösen, boldogan daloltunk Stone-nal, ezt eltesszük a szívünkbe, örökre” – közel 6 ezer szurkolóval énekelte az indulót Kovács László, most elbúcsúzott tőle az OTP Bank – Pick Szeged

“Megdöbbenve olvastuk a hírt, és nehezen akarjuk elhinni, hogy egy nagyszerű ember, klubunk első indulójának szerzője, énekese, Kovács László, vagy ahogyan a Handballfamily-ben mindenki ismerte, Stone elhunyt. Nincsenek szavak, hiszen még nagyon fiatal volt” – ezekkel a szavakkal búcsúzott a szegedi énekestől a PICK Szeged Handball Team a közösségi oldalán.

62 éves korában elhunyt Kovács László Stone – írtuk meg a szomorú hírt hétfőn délután, majd az OTP Bank-Pick Szeged is kiadott egy közleményt a közösségi oldalán. A srácok neki köszönhetik a csapat első indulóját, így emlékeznek meg Kovács Lászlóról: “Emlékeztek? 2014-ben, amikor megtöltöttük együtt a Dugonics teret, és együtt ünnepeltük az EHF-kupa-győzelmünket, akkor ő lépett fel először a színpadra, és énekelte el együtt veletek, azzal a közel 6 ezer szurkolóval az indulónkat. Micsoda éneklés volt! Együtt, közösen, boldogan daloltunk Stone-nal. Ezt eltesszük a szívünkbe, örökre! Nyugodj békében! Isten veled, Stone!”

Mint korábban megírtuk, Stone nevéhez fűződik a Pick Szeged indulója, 2014-ben csendültek fel először a buzdító dallamok. Akkor Kovács László így nyilatkozott: “Háló Pál barátom vetette fel a gondolatot, mi lenne, ha egy indulóval ajándékoznánk meg Szeged legnépszerűbb csapatát, hiszen annyi örömet okoztak már a városnak. Emellett oly lelkes szurkoló gárdával bírnak, ami igazán megérdemelné, hogy legyen egy saját dala.”

Stone az NLC szerint egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, majd a kórházban lélegeztetőgépre került, de a szervezete feladta a küzdelmet. Egy 2021-es interjú szerint egészségügyi problémákkal küzdött: korábban négy infarktuson esett át, 2017-ben, Vietnamban megküzdött a trombózissal, Ausztráliában pedig a kezében találtak vérrögöt.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: connetix
'Fel a tetejéhez' gomb