Kikapcs

Programajánló: ott voltunk a Legszegedibb Szegedi Művész díj 2022 tulajdonosának, Borovics Tamásnak az estéjén! Gigantikus siker volt!

A Szegedi Nemzeti Színház sajnos a rezsidémon miatt bezárásra került a szegedi városvezetés által, de a mecénás városban Szegeden nem maradhatunk művészet nélkül: a Napfény Műterem Faludy -esteket és Kabaré esteket hirdetett, amire folyamatosan fogynak el a jegyek. Az első előadásra mi is ellátogattunk.

A Tenyérvonalak – Faludy -est, vacsorával és borkóstolóval kedveskedett a szegedieknek, akik azonnal lecsaptak a színvonalas eseményre. Borovics Tamás a Szeged365 legszegedibb művésze is, legutóbb a díjátadónkon mesélt arról mennyire szoros és régi barátság köti Őt hozzánk, és a szegedi polgárokhoz. A Faludy -est próbájára is bekukucskáltunk, az erről készült videót itt tudod megnézni:

Az első előadásra bekukucskáltunk, és nagyon nagy öröm volt látni az elégedett embereket, családokat, házaspárokat, akik mecénásként segítették így is a szegedi kultúrát, a szegedi művészeket. A második előadás február 10-én lesz, de erre is elfogytak már a jegyek, de még februárban végén újra találkozhatunk Borovics Tamással és több fantasztikus szegedi színésszel, a századfordulós Kabaré esten. A Napfény Műterem eseményéről ITT olvashatod el a részleteket. A legutóbbi Faludi estről pedig itt vannak a fotók:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb