Blog

Szeged365 civil #vlog: a Fénysugár Medicina Egyesület keresett meg bennünket

A Szeged365 a legolvasottabb médiaplatform Szegeden, amit csak és kizárólag nektek köszönhetünk. Így kutyakötelességünknek tartjuk, hogy mi is segítsünk a szegedieknek, a szegedi civileknek. A Fénysugár Medicina Egyesület vezetője Vaskóné Kiss Éva írt nekünk: lehetne-e, hogy egy blogban beszámoljunk a pályázatukról. Természetesen igent mondtunk, és meg is jelentünk a helyszínen.

Évával a Civil Központ sajtóreggelién találkoztam, ahol több szegedi civil egyesület is beszámolt tevékenységeiről, terveikről. Jó volt látni, hogy Szeged városa a polgárai miatt szolidáris: a legnehezebb időkben is mennyi mindent megtesznek a szegedi emberek a rászoruló szegedi polgárokért. Legutóbb éppen erről beszéltem a Civil marketing mesterfokon – fenntartható vállalati együttműködések című civil előadásom előtt, ahol boldogsággal töltött el a tapasztalat, hogy mennyien segítenek nap, mint nap Szegeden. Az előadásom utolsó mondata pedig ez volt:

A Civil marketing mesterfokon- fenntartható vállalati együttműködések című előadásom előtt szeretném előre is megköszönni mindenkinek, hogy tapasztalatotokkal, együttműködésetekkel segítitek a következő álmom megvalósítását: a Szeged365 segítségével alkossuk meg azt a közös platformot, ahol a leghatékonyabban tudunk segíteni a szegedi civil szervezetek összehangolt, működését! Köszönöm előre is Nektek, Önöknek!”

Természetesen nagyon sokan megkerestek bennünket, aminek külön tisztelettel örülök, mint a Szeged365 közösségi vezetője. Most az egyik bevásárló központba ugrottunk ki, és megtapasztaltuk mennyi kedves idősebb, vagy ahogyan mi mondjuk, régebb óta fiatal hölgy volt most is akik önzetlen munkájukkal segítették ezt a kezdeményezést.

A Fénysugár Medicina Egyesület közösségi főzést szeretne szervezni, hogy felhívja a figyelmet a tudatos táplálkozás fontosságára, na meg arra, hogy mennyi szegedi polgárnak kell most is külön étrendet folytatnia az egészségi állapota miatt. Márton Anita súlylökő olimpiai bronzérmesünk (olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, fedett pályás világbajnok magyar súlylökő) is népszerűsíti a kezdeményezést, nyilatkozott is a Szeged365 Family tagjainak:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb