Kikapcs

Nagyot dobbant a Móra Ferenc Múzeum: jön a Móra Ferenc Bál és lesz reggeli is jazz zenével

A Móra Ferenc Múzeum Szeged egyik emblematikus és központi épülete, ahol állandó és változatos kiállítások mellett most új és színes programok is lesznek minden hónapban az Iventer szervezésében. A rendezvények alapját és idei évi nyitányát a Móra Ferenc Bál valósítja meg, ahol igazi elegáns és exkluzív környezetben lehet megcsodálni az épületet, zenei kísérettel és báli táncokkal. Azonban érkeznek még Reggeli és Jazz elnevezésű események és klasszikus zenei koncertek is, tudatta szerkesztőségünkkel a Múzeum.

Mint írták, a 2023-as évben elinduló kulturális rendezvénycsokor célja, hogy a kiállítások mellett új színt adjon a múzeum épületének. Ezen rendezvények bár kis létszámmal valósulnak meg, sűrűn lesz lehetőség látogatni őket. A rendezvények mind elegáns, egyszerű, azonban magas presztízzsel látnak napvilágot.

EZEK AZ ESEMÉNYEK VÁRNAK RÁD A MÚZEUMBAN

  • A Móra Ferenc Bál április elsején egy hagyományteremtő nyitánya a programsorozatnak, mely 250 fő számára ad lehetőséget, hogy a hétköznapokból kitörve és időt utazva megtapasztalja milyen volt egy igazi bál a múlt században. A fingerfood állófogadásos vacsora és a Big Band zenekar mellett modern produkciók is lesznek mint például az AV Akusztik és DJ Lennard.
  • Az idei évben kéthavi rendszerességgel lesz lehetőség a város tetején pezsgős koccintás mellett egy Brunch elfogyasztására a kupolateremben. Itt húsos és vegetáriánus opciók között is választhatnak a vendégek. A reggeli mellé egy igazi Jazz zenei koncert társul, mely gondoskodik a felejthetetlen hangulatról. 
  • Sőt, hamarosan érkeznek a Munkácsy Symphonic események is, melyek havi rendszerességgel hoznak az ország minden tájáról elismert és díjnyertes szimfonikus formációkat, akik egy másfél órás koncert keretein belül nyűgözik majd le a látogatókat.

Forrás: Móra Ferenc Múzeum

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb