GasztroSzegedi ArcokVideo365

„A szeretet, a szerelem és így a Valentin-nap mindenkié” – exkluzív kínálattal hódít a REÖK Kézműves Cukrászda, nem csak szerelmeseknek

Február 14-re, Valentin-napra egy kicsit mindenki máshogy tekint. A szerelmesek izgatottan készülnek, hogy meglepjék kedvesüket, ám ez a nap nem csupán az ő piros betűs ünnepük, sokkal többet jelent annál. „A szeretet, a szerelem és így a Valentin-nap mindenkié” – hirdeti a szegedi REÖK Kézműves Cukrászda, akik ezen a különleges napon nem csupán a szerelmeseket, hanem azokat is szeretnék meglepni finomságaikkal, akik egyedül töltik, esetleg magányosan, a nagy Ő-re várva a Valentin-napot.

S, mi lehet tökéletesebb kifejezőeszköze szeretetünknek, mint a gyönyörűen megkomponált, könnyed, lágy édességköltemények, melyekből a REÖK Kézműves Cukrászda kínálatában idén sem lesz hiány. El is látogattunk a belváros szívében található Magyar Ede tervezte szecessziós épületbe meglesni a Valentin- napi finomságokat, s bevalljuk, nem kellett kétszer mondani, hogy engedjünk az édes bűnbeesésnek. Már maga a hely rögtön magával ragadott bennünket, s elkapott minket az ünnepi láz, hiszen megérkezésünkkor éppen Kószó Bernadett, az Angyal Dekor Műhely aranykezű művésze varázsolta Valentin-napi köntösbe a cukrászda, hazánk világhírű designer-e, Varró Zoltán által megálmodott belső terét. Miközben a készülődést szemléltük, Novák Ádám, a hely mestercukrásza beavatott bennünket abba, milyen édességekkel dobogtatják meg a szegediek szívét február 14-e alkalmából.

HÁROMFAJTA BONBON VARÁZSOLJA EL AZ ÉDESSZÁJÚ VENDÉGEKET

Ádám elárulta, az idén a már megszokott ízek mellett több különlegességgel is készülnek az ünnepre: csokoládék és bonbonok széles repertoárja várja majd az édesszájúakat. Háromfajta bonbon közül választhatják ki a vendégek a kedvükre valót. Egy biztos, a kávés, a pisztácia-málnás és az étcsokoládé-málnás ízesítésű apró édességek levesznek a lábukról bárkit, aki megkóstolja.

AZ IDEI ÉVBEN A DESSZERTEKBEN AZ EPER ÉS A PISZTÁCIA HARMONIKUS ÍZE DOMINÁL

Nem maradhatnak ki a kínálatból a Valentin-napi desszertek és a torták sem, melyeknek harmonikus ízvilágát az eper és a pisztácia lágy kombinációja adja. Ádám elmondta, az eper ilyenkor mindig közkedvelt választás édességeikhez, hiszen ugyanúgy a szerelem, a szeretet jelképe, mint ahogy már a közelgő tavaszt is hirdeti. A gyümölcs édes ízvilágát pedig remekül megkoronázza a pisztácia egyedi zamata.   

A HAGYOMÁNYOKHOZ HŰEN AZ ÜNNEP ALKALMÁBÓL ÉRKEZNEK A VALENTIN – NAPI CSOKOLÁDÉ NYALÓKÁK IS

A REÖK Cukrászda Valentin-napi repertoárjában a hagyományokhoz hűen most is megtalálhatóak lesznek a csokoládé nyalókák, egy falat szeretet, a roppanós ruby csoki, ét, – vagy fehércsoki izgalmas ízvilágával. „Az idei évben desszertjeinknek az a különlegessége, hogy változtattunk egy kicsit az elkészítésüknek technológiáján. Kicsit könnyedebb mousse varázsolja még ellenállhatatlanabbá, valamint egy tojásfehérjés eperhab koronázza meg őket” – avatott be a kulisszatitkokba bennünket Ádám.

FEBRUÁR ELSEJÉTŐL KÓSTOLHATOD MEG A VALENTIN-NAPI ÉDESSÉGEKET A REÖK CUKRÁSZDÁBAN

Ha az édes ízek szerelmesei vagy, akár pároddal, vagy egyedül az élmény kedvéért, ne feledd, a Valentin – napi különlegességeket február elsejétől kóstolhatod meg a szegedi REÖK Kézműves Cukrászdában! Sőt, ottjártunkkor Magyar Kinga, a WBC nemzetközi frankofón ökölvívó bajnoka is betért egy sütire, mint ahogy videónkon láthatod, ő sem tudott ellenállni a Valentin-napi édesség különlegességeknek!

Ha pedig kedvet kaptál az édes bűnbeesésre, a REÖK Kézműves Cukrászdát itt találod:

Szeged, Magyar Ede tér 2

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: REÖK Kézműves Cukrászda FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb