Sport

Bodó Ricsi taxisnak állt, sőt, elvisz a suliba

“Írj egy levelet Bodó Richárdnak, és te lehetsz az a szerencsés általános iskolás, akit Ricsi február 14-én elvisz a suliba” – írta felhívásában az OTP Bank – PICK Szeged, akik hozzátették, hogy 2017-ben Stas Skube, 2018-ban Zubai Szabolcs vitt el egy-egy szerencsés szegedi általános iskolást a suliba. A játék újra indul, a főszerepben Ricsivel.

Idén február 14-én (kedd) reggel a csapat magyar válogatott játékosa, Bodó Ricsi parkol majd le egy szerencsés lakhelye előtt, majd a suliba fuvarozza a nyertest.

Magyarán:

Suliba visz Bodó Richárd.

Ki nevezhet a játékra? Bárki, aki Szegeden jár általános iskolába. Egyetlen dolgod van: írj egy levelet Bodó Ricsinek, ezt tedd bele egy borítékba, címezd meg neki (írd rá a neved, iskolád, szüleid elérhetőségét), majd hozd el a PICK Arénában található szurkolói boltba, és ott dobd be a postaládába.

Leadási határidő: február 7. (kedd), 12 óra.

A szöveget a Kékek rád bízzák, akik kíváncsiak arra, mivel veszed le Ricsit a lábáról, és ki lesz az a 9 szerencsés – Ricsi ezzel a mezszámmal szerepel az OTP Bank – PICK Szegedben –, aki bekerül a sorsolásra, és ahonnan kihúzzák majd a győztest.

Sorsolás február 8-án (szerda) 12.30-kor.

Játékszabályzat: ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb