Közélet

Fuss, Forrest! Gyalog sprintelt az M5-ös belső sávjában egy román embercsempész a rendőrök elől

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2023. január 30-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 139 határsértőt tartóztattak fel és 212 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a rendőrségi összesítő. Az előző mondatban említett 212 fő mindegyike Csongrád-Csanád vármegye területén próbálkozott. Némi akció is jutott hétfő estére, az M5-ös autópálya belső sávjában Forrest Gumpot játszva sprintelt egy román embercsempész, míg Ásotthalomnál egy ukrán, Mórahalomnál pedig egy lengyel “kollégáját” kapcsolták le.

A három embercsempész-fogás, tételesen, a rendőrség hivatalos közleménye alapján:

UKRÁN CSEMPÉSZ, NÉMET AUTÓ, IRAKI MENEKÜLTEK

Ásotthalom közigazgatási területén az 55-ös számú főúton 2023. január 30-án 0 óra 45 perckor a járőrök ellenőrzés alá vontak egy német honosságú járművet, melyet egy ukrán férfi vezetett. A gépkocsi utasterében kilenc, magát szír és egy, magát iraki állampolgárnak valló férfi tartózkodott.

MÓRAHALMON EGY LENGYEL FICKÓT KAPCSOLTAK LE

Mórahalom közigazgatási területén az 55-ös számú főúton 2023. január 30-án 5 óra 50 perckor a rendőrök ellenőrzés alá vontak egy lengyel honosságú gépkocsit, amit egy lengyel férfi vezetett. A gépkocsi utasterében hat fő, magát szír állampolgárnak valló férfi utazott.

COBRA 11, GYALOGOS KÜLÖNKIADÁS: AZ AUTÓPÁLYA BELSŐ SÁVJÁBAN SPRINTELT EGY ROMÁN EMBERCSEMPÉSZ

A Nemzeti Nyomozó Iroda, Nemzetközi Bűnözés elleni Főosztály Illegális Migráció Elleni Osztályának jelzése alapján Kecskemét közigazgatási területén az M5 autópályán 2023. január 30-án 21 óra 30 perckor a járőrök intézkedés alá vontak egy román férfit, aki egy olasz honosságú személygépkocsi vezetett.

A rendőri intézkedés megkezdése előtt a román állampolgárságú férfi a gépkocsit az autópálya belső sávjában hátrahagyva megkísérelt elmenekülni, azonban az autópályatest jobb oldalán elfogták.

A járműben nyolc, magát afgán és egy, magát indiai állampolgárnak valló illegális migráns tartózkodott.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb