GasztroVideo365

A szegedi hely, ahol Balla Géza Nótár Maryvel randizik, miközben Curtis pattintja ki a borukat – újabb programokkal durrant a Garden Bistro

A címben lekörmölt, kissé nyakatekert mondatnak egy a lényege: kijött a Damjanich utcai Garden Bistro friss programkínálata, ha pár hete azt írtuk, hogy a tegnap kétszeres apukává lett Jakab Gusztiék repülőrajttal kezdték a 2023-as évet, a februári-márciusi kínálatra inkább már a szőnyegbombázás szó a megfelelő. Érkezik egy hamisítatlan szegedi Love Story, kipattintja a bort a legendás erdélyi Balla Géza, de Nótár Mary, Jolly és a SZIN-en szakító Curtis is a Gardenbe készül.

Mielőtt belevágnánk, érkezzen egy szolgálati közlemény, Guszti apukának:

Isten hozott, Nara! Sok-sok boldogságot, jó egészséget és milliónyi boldog pillanatot kívánunk Nektek! Hajrá Anyuka, Apuka, a nagy betűs élet még csak MOST kezdődik!

Visszatérve cikkünk eredeti témájához, egyben felocsúdva a tegnap esti tejfakasztóból, a 2023-as gasztro-kínálatról Horváth Norbert üzletvezetőt faggattuk az alábbi videós Szeged365 interjúban, közben pedig mutatjuk a soron következő programokat!

A soron következő Garden-programok:

A felsoroltak mellett lesz még a Gardenben február 24 és 26. között Túrógombóc Csodák hétvégéje és egy kifinomult gasztroélményekkel kecsegtető Sauska borvacsora is április 14-én. A fókuszban mifelénk a Valentin-napi Love Story van, amelyre a Facebook oldalunkon pont most sorsolunk ki egy 19.990 Ft értékű, két fős meghívást, szóval, játékra fel Szeged365 Family!

Az eseményekre, vacsoraestekre a Damjanich utca 7/A-ban találod a belépőket, ne várj sokáig!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb