Sport

Ádáz harc folyt a medencében, megvolt az első Csongrád-Csanád vármegyei derbi: magabiztos győzelmet aratott a Szegedi Vízilabda Egylet a Szentes ellen

Megvolt az első Csongrád-Csanád vármegyei derbi a vízilabdások körében. A Szeged-Szentes párharc évtizedekre vezethető vissza, mindig ádáz harc folyt a két csapat között a medencében. A meccsből végül a szegediek kerültek ki győztesen, 11-8-ra nyertek a Szentes otthonában – írja a Szegedi Vízilabda Egylet a honlapján.

Szerdán este idegenben szerepelt a Szegedi Vízilabda Egylet. Mint kiderült, a kapitányuk, Sánta Dániel a lelátóról volt kénytelen a csapatnak szurkolni, a válogatott játékos ugyanis a kézsérülése miatt hiányzott.

JÓL KEZDETT ÉS JÓL IS ZÁRT A CSAPAT

A beszámoló szerint jól kezdett a szegedi csapat, pillanatok alatt sikerült 2-0-ra meglépniük, de a hazaiak nem adták fel, sikerült egyenlíteniük. Az első negyed hajrája azonban a szegedieké volt, hátul stabilak voltak, elől pedig a kulcspillanatokban sikerült a kapuba találniuk, így 4-2-re megléptek. A Szentes is nagyot harcolt, így a félidőben 5-5-ös döntetlen állt az eredményjelzőn. A srácoknak viszont jót tett a szünet: 6-6-ig még együtt volt a két csapat, azonban Leinweber Olivér, majd Kürti Dominik bombája is utat talált a kapuba, így ismét két találattal húzott el a Szeged, innen már nem adtak esélyt az ellenfelünknek. Molnár Dávid jól védett, Kürti, Baj Marci, majd zárásként Horváth Zsombor is gólt szerzett, így 11-8-ra nyertek, és fontos 3 pontot szereztek idegenben. A szegediek legközelebb szombaton a Honvéd otthonában szerepelnek.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: nagaway สล็อต
  2. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb