Mindenmás

Több mint 10 centiméter mély kátyúkból is akad bőven – látott már szebb napokat is a Régi Posta út Szegeden

“Hosszú hónapok óta járhatatlan a Régi Posta út, egyre több autó megy ezeken az utakon tönkre, köztük az enyém is” – számolt be a nem éppen autókímélő állapotokról Kitti nevű olvasónk. Mint szerkesztőségünknek írta, a béketelepi csoporton keresztül már kérték többször is a közös képviselő segítségét, de csak 2-3 hetes, ideiglenes javítás történt a helyszínen.

Kitti beszámolója szerint már az önkormányzathoz is fordult az ügyben, de ott is áthárították a felelősséget a kivitelezőre. Az olvasónktól kapott fotókon is jól látszódik, hogy nem éppen “autóbarát” a Régi Posta út Szegeden, van, ahol több mint 10 centiméter mély kátyú éktelenkedik, de kisebbekből is akad bőven az úttesten.

Kitti szerint a fotók messze nem adják vissza azt, amit lakóként tavaly ősz óta, napi több alkalommal is átél. “Nagyon bosszantó, főleg a kocsi javíttatása miatt, ami nagyon nem olcsó”- írta, majd azt is hozzátette, hogy hiába hajt minimális sebességgel, ezt hosszú távon akkor sem bírja el az autó.

Volt már hasonló kátyús-eset Szegeden, nem is egy. Szerencsére a legtöbbjük sikeresen javítva lett, reméljük, most is így lesz! Íme néhány gyöngyszem:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb