Szegedi Arcok

“A koca nyugodtan megfialna benne” – ekkora kátyút még nem láttál, főleg nem Szegeden… (frissítve)

“A koca nyugodtan megfialna benne” – írta egy Zoli nevű felhasználó a Szegedi Cifra Káromkodási Intézet nevű Facebook csoportban, a poszt szövegét a továbbiakban nem szeretnénk idézni (nem teljesen szalonképes, de ez nem nagy meglepetés a csoport neve után), viszont a helyszínt leírjuk, mielőtt még az autótok futóműve bánná a randevút.

Így néz ki a kátyú:

Ilyen mély:

…és itt éktelenkedik:

A helyszín, ha valaki nem ismerte volna fel: Szeged, Rókusi körút, az ALDI felé haladva, a Vértói út kereszteződése előtt. A holdbéli kráter elé kitettek egy kátyús úttestre figyelmeztető táblát, más azonban nem nagyon történt.

“Kb kettő hónapja figyelgetem ahogy egyre nagyobb lesz. Rutinból beljebb húzom az autót azon a szakaszon, de volt utána is, nem sokkal a lámpa előtt egy négyzetméteres kráter, ahhoz is kellett pár hónap hogy betömjék” – írta egy másik felhasználó, Tomi, aki hozzátette, nem egyszer kellett centíroztatnia a kocsija abroncsait.

Az ügyben ráírtunk a Magyar Közút Zrt-re is, azt firtatva, mikor szeretnének vele valamit kezdeni, amint jön válasz, a cikkünk frissülni fog.

FRISSÍTVE, MEGJÖTT A MAGYAR KÖZÚT VÁLASZA

Megjött a válasz a Magyar Közút Zrt-től, mint írták, a szakasz a szegedi önkormányzat kezelésében van. A kérdésünket természetesen nekik is feltettük, amint megjön a reakció, újabb frissítés következik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb