Mindenmás

A Szegedi Nemzeti Színház zárva tart, de Szegeden a kulturális élet nem, hogy nem áll meg, de még jobban pezseg! Borovics Tamás újabb ráadás előadással lepi meg Szegedet!

A Szegedi Nemzeti Színház zárva tart, de Szegeden a kulturális élet nem, hogy nem áll meg, de még jobban pezseg! A Napfény Műterem a belváros szívében megnyitotta exkluzív rendezvénytermét és azóta folyamatosan teltházas színházi és egyéb kulturális eseményekkel lepik meg a szegedieket. Most is felajánlottak egy különleges kétszemélyes vacsorajegyet a Szeged365 Family-nek.

Gigantikus siker a Napfény Műterem kulturális rendezvénysorozata: január 27-én a TENYÉRVONALAK – különleges Faludy est és borkóstoló teltházzal ment le, hatalmas sikert aratva. A túljelentkezések miatt újabb ráadás estet kellett hirdetni február 10-re, de a héten minden jegy elfogyott erre az előadásra is! A Napfény Műterem ma jelzett nekünk: Borovics Tamás a Legszegedibb Művész 2022 díj nyertese és Krausz Gergő újabb vacsoraesttel kedveskedik nekünk, február 12-én. Erre az estére kaptunk is két jegyet, amit a közösségi oldalunkon nyertetsz meg Te is tőlünk! Az első előadáson ott is voltunk, itt írtunk róla:

A rezsidémon miatt zárva van a Szegedi Nemzeti Színház, de Szegeden így is exkluzív kulturális programokon vehetünk részt. A Napfény Műterem Szegeden a Széchenyi téren egyre különlegesebb esteket szervez nekünk: a Századfordulós Kabaréest első előadására már elfogytak a jegyek, de van egy jó hírünkre.

Jön a ráadás est: a Századfordulós Kabaréest ráadás előadása a Napfény Műterem exkluzív különtermében február 26-án, 18:00 órakor lesz! Az előadás századfordulós jelenetekkel és kuplékkal színezett időutazás a Kabaré világába! Rövid, zenés és prózai műsorszámokból álló, „sokfogásos” színpadi vacsora. Terítékre kerül Hacsek és Sajó, Jenő és Lujza, Róbert és Evelin. Üdítőként pedig néhány közismert dallam, Holdvilágos éjszakán, Kalapom, Asszonykám adj egy kis kimenőt, Lesz maga juszt is az enyém, Ma este babám, Én mellettem elaludni nem lehet. Az est fellépői: Szilágyi Annamária, Borovics Tamás, Gömöri Krisztián, a zongoránál: Kovács Gábor

Fontos megjegyeznünk az exkluzív rendezvényterem egy külön konyhával is rendelkezik, a Napfény Műterem így biztosítja a tökéletes estét a szegedieknek. Az 50 fős helységben már volt sajtóreggeli, céges találkozó, szülinap, de még esküvői ebéd is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb