Mindenmás

Felforgatja Szegedet a viharos szél: cserepek potyognak egy ház tetejéről a Batthyány utcában (frissítve)

Felforgatja Szegedet a viharos szél: cserepek potyognak egy ház tetejéről a Batthyány utcában, kaptuk a hírt Olvasónktól, Bogitól.

Mint Olvasónk írta, egy ház tetejéről fújja a szél a cserepeket, sőt a szigetelésbe is belekapott. Információink szerint a szegedi hivatásos tűzoltók már a helyszínen vannak és megkezdték a probléma elhárítását.

A VIHAROS SZÉL MIATT LESZAKADT EGY HATALMAS FAÁG A ZÁSZLÓ UTCÁBAN, ÁSOTTHALMON PEDIG FELKAPOTT EGY KÖNNYŰSZERKEZETES GARÁZST

Leszakadt egy hatalmas faág Szegeden, a Zászló utcában, tudtuk meg Olvasónktól, Robitól. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint pedig Ásotthalmon felkapott a szél egy könnyűszerkezetes garázst.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az egész országra figyelmeztetést adott ki az erős széllökések miatt a mai napra. Mint írják, Csongrád-Csanád vármegyében 1-es fokozatú, sárga jelzés van érvényben, ami azt jelenti, hogy a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

FRISSÍTVE (14:04): A SZÉLVIHAR KÖVETKEZTÉBEN EDDIG SENKI SEM SÉRÜLT MEG VÁRMEGYÉNKBEN, EGYELŐRE LEÁLLTAK A BEJELENTÉSEK

A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint eddig 11 alkalommal riasztották a tűzoltókat a szél miatt vármegyénkben. Szeged, Ópusztaszer, Mindszent, Makó, Kiszombor és Hódmezővásárhely volt érintett a beavatkozásokban. Kidőlt fák akadályozták a forgalmat és veszélyeztették a lakóépületeket. Ásotthalmon egy mobil garázst fújt el a szél. Közölték, senki sem sérült meg, a bejelentések egyelőre leálltak.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb