Sport

A Szeged mumusa megint győzedelmeskedett

Az NB II -es foci csapatunk nagyon rosszul kezdte a találkozót. A Szentlőrincen igazi mumusa Szegedek , mivel az elmúlt években vagy kikaptunk, vagy döntetlent játszottunk a kieső helyhez mindig igen közelálló csapattól. Nehéz most is leírni, hogy 4-2 arányban ma is kikaptunk.

Az első félidőben nem rágtuk le a körmunket, 30 percig nem történt kiemelkedően nagy dolog a pályán, majd utána sem nekünk kedvezett a szerencse. 30 percnél egy pontrúgáshoz jutott a Szentlőrinc: a lövés megpattant a sorfalon, így 1-0-ra vezettek a vendégek.

A papírforma szerint sokkal gyengébb vendégek az első góljuk után 10 perccel újra betaláltak: Keresztes fejese után már 2-0-ra vezettek a vendégek. Ezzel pedig még nem volt vége az első 45 perc eseményeinek.

A Szeged idegesen játszott nagyon sok hibával. Egyszerűen érthetetlenül nem találták magukat a pályán játékosaink, aminek meg is lett a büntetése. Újabb szentlőwrinci lövés, ami igaz megpattant, de a gól az gól. A szünetre tehát 3-0-ás vendég vezetésnél mentek pihenőre a csapatok.

A második negyvenöt percre már egy másik Szeged lépett a pályára! Az első percekben megszereztük a szépítő gólt Haruna segítségével, a kapufáról kipattanó lövést végül Papp Áron passzolta az ellenfél kapujába.

A tabella végén elhelyezkedő vendégeket beszorítottuk a kapujukhoz, de a gól nem jött össze: Gajdos találata lesből született, így nem adták meg, végül egy kontra után újra mi kaptunk gólt. A 87. percben még tudtunk szépíteni, így a végeredmény: SZEGED – SZENTLŐRINC 2-4.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb