Mindenmás

Guten Tag! Bajor és Osztrák sörhetekkel támadja ízlelőbimbóinkat a Maláta Szegeden!

A Maláta télen is nyitva van, ne feledd! A kézműves sörkülönlegességeikről méltán országos hírű MALÁTA bejáratát a Fekete ház udvara felől találod. A folyamatos sörkülönlegességek mellett elképesztően finom ételeket is kóstoltunk itt. Most pedig újabb ízlelőbimbót támadó tematikus hetekkel rukkoltak elő a MALÁTÁSOK: jövő hét vasárnapig BAJOR és OSZTRÁK HETEKET tartanak.

Olyan fenséges söröket kóstolhatunk, hogy a harmadik sör után még a jódlizás is gyerekjáték lesz! A sörökről még értekezünk a Szeged365 platformon, most viszont kimondottan a bajor ételek keltették fel a kíváncsiságunk.

Mielőtt együtt bekukucskálunk a MALÁTA konyhájába, megmutatjuk milyen brutálisan finom cseh kajákat ehettünk és söröket ihattunk pár hete ugyanitt:

Goda Gábor a Maláta séfje most is fogadott bennünket, és mielőtt ma a vendégek előtt is megnyitott volna a Maláta, besurrantunk a konyhába és sütöttünk egy finomat.

Most jut eszünkbe, nem is olyan rég Molnár Annamari-val, Csehszlovákiában született szegedivel látogattunk el a Malátába. A cikket olvassátok, a Vlogot nézzétek szeretettel ITT:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb