Kikapcs

Mennyei csokicsodák, melyeket a szeretet és a szenvedély formált tökéletessé – Vanya Gábor csokoládémester édes csodáival hódít az Árkád Csokoládéfesztiválon

A boldogsághoz mindössze három dolog kell: csoki… csoki… és még egy kis csoki! Nos, az édes élvezetből a hétvégén Szegeden biztos nem lesz hiány, ugyanis február 10-12. között csokiban fog úszni a Napfény városa, érkezik az Árkád Csokoládéfesztivál! Három napon át kóstolhatod, ízlelgetheted a legjobb csokoládékészítő mesterek utánozhatatlan ízvilágú remekműveit, köztük Vanya Gábor csokoládémester, a MyChoccy Csokoládémanufaktúra alapítójának művészi gonddal elkészített bonbonjait és trüffeljeit, aki személyesen hozza el hozzánk különleges finomságait.

30 ÉVES TAPASZTALATTAL ALKOTJÁK MEG CSOKOLÁDÉIKAT

A MyChoccy Csokoládémanufaktúra egy családi vállalkozás, ahol két generáció, közel 30 évnyi szakmai tapasztalattal alkotja meg csokoládéit. Számukra a csokoládékészítés nem pusztán egy vállalkozás, bonbonjaik minden darabja teli szeretettel és szenvedéllyel készül, hiszen Vanya Gábor számára a csokikészítés nem szimpla munka, hanem folyamatos kísérletezés és önmegvalósítás.

A TRADICIONÁLIS ÍZEKTŐL KEZDVE EGÉSZEN AZ EXTRAVAGÁNSOKIG MINDEN MEGTALÁLHATÓ A REPERTOÁRBAN

A belga kézműves hagyományokat követő, családi receptúrák alapján megalkotott csokicsodákat új ízekkel, különleges technikákkal, megragadó kinézetekkel, formabontó kivitelezési megoldásokkal kínálják az édesség nagy rajongóinak. Így, azok, akik a különleges, extravagáns ízeket keresik, a tradicionális édességek mellett bátran kísérletezhetnek az újhullámos alkotásokkal, egy biztos, senki nem fog csalódni!

MAGA VANYA GÁBOR CSOKOLÁDÉMESTER CSÁBÍTJA ÉDES BŰNBEESÉSRE AZ ÁRKÁD CSOKIFESZTIVÁL LÁTOGATÓIT

A MyChoccy Csokoládémanufaktúra teljes szortimentje több mit 200-féle ízvariációval bűvöli el az édesszájúakat. A gyümölcsös, kávés, hibiszkuszos, bonbonokon keresztül egészen a legkülönlegesebb ízekig, mint a chilis, vagy a hagymás kényeztetheted ízlelőbimbóidat. A lágyan olvadó krém, a roppanós csokoládé és a már édes illatáról felismerhető ízek, vagy azok olykor merész kombinációja teszi izgalmassá Vanya Gábor édességkölteményeit. A hétvégén pedig személyesen a csokoládémester fogadja a látogatókat manufaktúrájában, s csábít az édes bűnbeesésre valamennyi szegedit.  

Február 10-12. között Te is megkóstolhatod Vanya Gábor és a MyChoccy Csokoládémanufaktúra édes csodáit, engedj a kísértésnek és találkozzunk Szegeden, az Árkád Csokifesztiválon!

Fotók: MyChoccy Csokoládémanufaktúra FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb