Mindenmás

Szegedre tartottak, 121-el hajtottak – gyorshajtásért lemeszelték a Tankcsapdát a rendőrök a 47-esen

Éppen Szegedre tartott a Tankcsapda, amikor megállították őket a rendőrök. Mint kiderült, megszaladt a turnébuszt vezető Fejes Tamás lába, nem vette észre, hogy átlépte a megengedett sebességet – írja a Ripost.

Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás osztotta meg meg közösségi oldalán, hogy a turnéjuk szegedi állomása felé tartva, február elején az együttes buszát bemérte a rendőrség a 47-esen. Mint kiderült, 121-el hajtottak, amivel bizony átlépték a megengedett sebességhatárt.

30 EZRES BÜNTI LETT A VÉGE

A portál szerint a koncertek biztosítása miatt állandó kapcsolatban áll a Tankcsapda a rendőrséggel és a katasztrófavédelemmel. De most nem emiatt találkoztak Fejes Tamásék az egyenruhásokkal, hanem mert Szegedre tartva gyorshajtásért megállították őket. “Koncertre igyekeztünk, ez egy nagyon rossz minőségű út Debrecenből Szeged felé”  – mesélte a lapnak a Tankcsapda dobosa. “Én vezettem, egyetlen szakasz van, ahol lehet menni, megszaladt a lábam. A kényelmes turnébuszban mindig jó hangulatban telik az utazás, most is, észre se vettem, hogy túl gyorsan hajtok. Egyébként nagyon jófejek voltak, amikor megállítottak, kiderült, hogy sikerült 121-el hajtanom. Ez van, lemeszeltek bennünket, vállaltam a felelősséget, 30 ezer forintos bírságot kaptam. De a koncertre odaértünk időben, szuper buli volt!” – mondta.

TÖBBSZÖR KISEGÍTETTÉK ŐKET A RENDŐRÖK

A rockbanda zenésze arról is beszélt, hogy többször segítette már ki őket a rendőrség. “Pár évvel ezelőtt egy promóciós vetítésre nem készült el időben a videóklip. Így amikor az utolsó pillanatban „dobozba” került, extra sebességgel kellett volna vinni a helyszínre. Végül akkor a hatóságok segítettek, rendőri felvezetést kaptunk” – mesélte. A Tankcsapda egyébként most is éppen szinte folyamatosan úton van, a téli turnéjuk zajlik. A rocktrió még 12 városban lép fel, ebből három külföldi buli lesz, már majd az összes koncert teltházas. Aztán egy kis pihenés után áprilisban kezdődik a szabadtéri tavaszi és nyári bulik időszaka. 

Lukács Laciékkal egyébként tavaly interjúztunk egy nagyot:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: try this out
'Fel a tetejéhez' gomb