Sport

A ZUE.HU Online Patika lesz az új névadó szponzora a Szegedi Vízilabda Egyletnek

A ZUE.HU Online Patika lesz a névadó szponzora a Szegedi Vízilabda Egyletnek a következő év végéig terjedő időszakra, jelentette be a klub péntek délelőtti sajtótájékoztatóján. A ZUE.HU Online Patika célja, hogy támogassa a fiatal sportolók fejlődését és a vízilabdában rejlő lehetőségek kiaknázását.

A ZUE.HU ÖRÖMMEL TÁMOGATJA AZT A CSAPATOT, MELY CÉLJA MINÉL TÖBB FIATAL SEGÍTÉSE A VÍZILABDÁBAN VALÓ RÉSZVÉTELLEL

A ZUE.HU Online Patika fontosnak tartja a sport támogatását, mivel az a fiatalok egészséges életmódjának megalapozását segíti. A Szegedi Vízilabda Egylet jól ismert a kiemelkedő vízilabda sikereiről, a hozzáértő szakemberekből álló stábjáról és a tehetséges, akár világszinten is sikeres sportolóiról. A ZUE.HU Online Patika örömmel támogatja azt a csapatot, amelynek célja, hogy minél több fiatalt segítsen a vízilabdában való részvétellel.

A SZEGEDI VÍZILABDA TELJESEN ÚJ IRÁNYT VETT

“A szegedi vízilabda élet az elmúlt időszakban egy teljesen új irányt vett, amely a helyi tehetségekre épít. Különösen figyelünk nem csak a sportban elért teljesítményükre, hanem a tanulmányi eredményükre is. Szeretnénk ezt az irányt megtartva a ZUE.hu segítségével továbberősíteni. Nagyon jól jellemzi a munkánkat a Komjádi kupában elért eddigi sikerünk hiszen direkt a fiatal tehetségeknek teret adó U23-as bajnokságban a legjobb négy közé jutottunk tele olyan játékossal akik nappali tagozatos hallgatók” – mondta el az eseményen Juhász Zsolt, csapatmenedzser.

A ZUE.HU TÁMOGATÁSA LEHETŐVÉ TESZI A VÍZILABDA FEJLESZTÉSÉT SZEGEDEN

A Szegedi Vízilabda Egylet vezetőedzője, Kiss Csaba elmondta: „Zöld Út az Egészséghez, ami a ZUE.hu szlogenje zöld utat mutat nekünk is a minél eredményesebb szerepléshez. Nagyon örülünk, hogy a ZUE.HU Online Patika csatlakozik a Szegedi Vízilabda Egylethez, és segíti a csapatunkat a jövőben. Az ZUE.HU Online Patika támogatása lehetővé teszi számunkra, hogy tovább fejlesszük a vízilabdát Szegeden, és több fiatalnak mutassuk meg a sportolás és a vízilabda örömét azzal, hogy a világszínvonalú magyar vízilabdázás legfelsőbb osztályának mérkőzéseit és híreit hozzuk el a szegedi közönséghez. Ebben megkülönböztetett partnerünk a ZUE.HU Online Patika.”

“ÖRÖMMEL JELENTJÜK BE EZT A MEGÁLLAPODÁST”

A ZUE.HU Online Patika kereskedelmi vezetője, dr. Piller Gábor hozzátette: „Örömmel jelentjük be ezt a megállapodást, amely lehetővé teszi számunkra, hogy támogassuk a Szegedi Vízilabda Egyletet, és részese legyünk annak a fejlődésének, amelyet ez a csapat elérni kíván. Elkötelezettségünk a vízilabda iránt nem most kezdődött, hiszen a ZUE vezetője, dr. Mód Péter, junior világbajnok vízilabdázó, a szegedi fiú vízilabda utánpótlás klub elnöke. A ZUE Online Patika a vízilabda szerelmeseihez is elviszi a felelős webes rendelés kultúráját, csökkentett karbonlábnyommal és lebomló csomagolóanyagokkal vállal maga is felelősséget az egészséges környezet fenntartásáért.”

A Szegedi Vízilabda Egylet és a ZUE Online Patika a 2022-23-as szezon végéig közösen fejlesztik a vízilabdát Szegeden, és a fiatalokat a sportolás öröméről győzik meg, az idősebbeket pedig a csapatot támogató szurkoláson kívül az elhagyhatatlan testmozgásra buzdítják.

Az eseményről interjúkkal, beszámolónkkal este jövünk!

Forrás: Zue.hu Szegedi VE

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb