Kikapcs

Formázd meg, majd edd meg – engedd szabadjára képzeleted a Varázscsoki kreatív Csokigyurmájával az Árkád Csokifesztiválon

Csokoládérajongók öveket bekapcsolni, eljött a ti időtök, ugyanis péntektől egészen vasárnapig minden a csokiról fog szólni Szegeden, ugyanis ma kezdődik a Napfény városának legédesebb eseménye, érkezik az Árkád Csokoládéfesztivál! Három nap, amikor az ország legjobb csokoládékészítő mesterei elhozzák manufaktúráik páratlan ízvilágú desszertjeit minden csokiimádó örömére. De nem csupán a kóstolásról szól Szeged legédesebb rendezvénye, kicsik, de akár a játékos lelkű felnőttek örömére a Varázscsoki bemutatja kreatív Csokigyurmáját, amivel isteni finom belga csokiból készíthetsz figurákat!

A CSOKIGYURMA KREATÍV JÁTÉK ÉS ÉDESSÉG EGYBEN

A Csokigyurma egy olyan kreatív játék és édesség egyben, mellyel játékosan fejlesztheted a kézügyességed, ráadásul mindezt csokoládéból, amihez nem kell semmilyen előmelegítés, csak a kezed melegére van szükség. A figurák sokféleségének csak a képzelet szabhat határt, megformázhatod kedvenc mesefigurádat, háziállatodat, vagy megajándékozhatod saját tervezésű mosolygós csokivirággal szeretteidet. Csak egyre vigyázz, nehogy elfogyjon a finom csokoládé már az alkotás közben! Itt bizony nem érvényes a mondás, hogy ne játssz az étellel, hiszen az elkészült műveket, ha nem sajnálod, akár az utolsó morzsáig be is falhatod.

A JÁTÉKOK IGAZI BELGA CSOKIBÓL KÉSZÜLNEK

A játékok alapanyaga 100%-ban igazi belga csokoládé, minden dobozban található tej-, ét-, és fehér csokoládé. A Varázscsoki különlegességei mind minőségi, természetes alapanyagokból készülnek: nem tartalmaznak tartósítószert, ízfokozókat és mesterséges színezéket, valamint földimogyorót, gluténmentesek, sőt, vegetáriánusok is bátran fogyaszthatják.    

KI IS PRÓBÁLHATOD A CSOKIFESZTIVÁLON A CSOKIGYURMÁZÁST

Természetesen a puding próbája az evés. Az Árkád Csokoládéfesztiválon a kis kreatív csokiszobrászok megalkothatják saját Csokigyurma alkotásaikat, melyeket interaktív workshop keretében a színpadon készíthetnek el. A Csokigyurma azonban nemcsak a gyerekeknek kínál édes szórakozást, itt a felnőttek is kiélhetik kreativitásukat, ugyanis az elkészült alkotások remek kiegészítői lehetnek például a szülinapi tortáknak, így biztosan egyedi és személyre szóló ajándék lesz.     

Ha te is imádod a csokit és tele vagy kreatív ötletekkel, vagy gyermekeddel kerestek izgalmas közös programot, keresd február 10-12. között az Árkád Csokoládéfesztiválon a Varázscsoki Csokigyurmáját!

A CSOKOLÁDÉMESTEREK JAVA MIND ITT LESZNEK VELÜNK EZEN A HÉTVÉGÉN

A SZÍNPADRA PEDIG TÖBBEK KÖZÖTT CZUTOR ZOLI ÉS A BELMONDO IS ÉRKEZIK

Fotók: Varázscsoki FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb