Sport

“Olyan játékosokat nevelünk ki, akikbe érdemes fektetni” – exkluzív interjú a ZUE.hu Szegedi VE vezetőedzőjével, és névadó szponzorával

Nagy bejelentéssel indult a pénteki nap a Tiszavirág Sportuszodában. A ZUE.HU Online Patika lesz a névadó szponzora a Szegedi Vízilabda Egyletnek a 2022-23-as szezon végéig. Az eseményen részt vett Juhász Zsolt, csapatmenedzser, dr. Piller Gábor, a ZUE.HU Online Patika kereskedelmi vezetője, Kiss Csaba, a Szegedi Vízilabda Egylet vezetőedzője, valamint Sánta Dániel, csapatkapitány.

“OLYAN FIATALOKAT, JÁTÉKOSOKAT NEVELÜNK KI, AKIKBE ÉRDEMES FEKTETNI”

A ZUE.HU Online Patika elkötelezettsége a vízilabda iránt már nem most kezdődött, hiszen a ZUE vezetője, dr. Mód Péter, junior világbajnok vízilabdázó, a szegedi fiú vízilabda utánpótlás klub elnöke, így kapcsolatuk régre nyúlik vissza. A kialakult bizalom pedig meghozta az együttműködést a cég és a csapat között. “Olyan értéket képviselünk évről-évre, olyan játékosokat, fiatalokat nevelünk ki, akikbe érdemes fektetni. Úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat hosszútávon egy befektetés, főleg a fiatalok megtartásának szempontjából, azon leszünk, hogy ez a megállapodás minél tovább tartson” – mondta el Kiss Csaba, a Szegedi Vízilabda Egylet vezetőedzője, majd hozzátette, azt, hogy a ZUE és a Szegedi Vízilabda Egylet mennyire fonódik össze, majd az idő fogja eldönteni.

A MAI ÉLSPORTBAN NAGYON NAGY SZÜKSÉG VAN A TÁMOGATÓKRA

“Mi azon leszünk, hogy minél többször nyújtsunk olyan teljesítményt, ami által nagyobb reklámot tudunk szerezni ennek a cégnek. Emellett mi kapunk egy olyan megbízható támogatást, egy olyan hátteret, amire a mai élsportban nagyon nagy szükség van, hiszen nem az van a világban, mint 10-15 évvel ezelőtt, amikor az egyéni szponzorok csak úgy repkedtek a klubok körül és azért versenyeztek, hogy csapatokat támogathassanak. Nekünk ez egy óriási dolog, óriási elismerés” – árulta el a Szegedi Vízilabda Egylet vezetőedzője.

A ZUE ELKÖTELEZETT AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD IRÁNT

A ZUE.HU Online Patika fontosnak tartja a sport támogatását, mivel az a fiatalok egészséges életmódjának megalapozását segíti. A Szegedi Vízilabda Egylet jól ismert a kiemelkedő vízilabda sikereiről, a hozzáértő szakemberekből álló stábjáról és a tehetséges, akár világszinten is sikeres sportolóiról. A ZUE.HU Online Patika örömmel támogatja azt a csapatot, amelynek célja, hogy minél több fiatalt segítsen a vízilabdában való részvétellel. “Én azt gondolom, jó irány, amerre a Szegedi Vízilabda Egylet elindult. Számunkra az a lényeg, hogy példát tudjunk mutatni és az Egyesület is példát adjon abból, ha jó eredményeket érnek el, ha nem, de mozognak. Egy olyan közjót tudunk ezzel támogatni a vízilabdán kívül, ami nagyon fontos számunkra” – avatott be bennünket Piller Gábor, a ZUE.HU Online Patika kereskedelmi vezetője.

A FOLYTATÁSRÓL A SZEZON VÉGÉN FOGNAK DÖNTENI

Piller Gábor elárulta, ő maga is vízilabdázott hét éven keresztül, de ezt követően is támogatóként a magyar vízilabda mellett állt, azoknál a cégeknél, ahol dolgozott, így nem teljesen ismeretlen terepre érkezett. “A vízilabda maga a szívemhez legközelebb álló sportág. Büszkén mondhatom, hogy van egy dedikált képünk, amit még Benedek Tibor és a világbajnok vízilabda csapat dedikált” – mesélte el a kereskedelmi vezető, majd elárulta, arról, mennyire lesz hosszútávú az együttműködés a Szegedi Vízilabda Egylettel, a szezon végén fognak dönteni.

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: stapelstein
'Fel a tetejéhez' gomb