Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: hatalmas lesz a pezsgés ezen a hétvégén, mától három napig csokiban fog úszni Szeged, de jön a Menyegző Esküvő-Kiállítás is

Nem akármilyen hétvége áll előttünk, ugyanis hatalmas pezsgésre számíthatunk a Napfény városában, telis-tele programokkal! Mától három napig csokiban fog úszni Szeged, kezdetét vette az Árkád Csokoládéfesztivál, szombaton pedig a jegyespároké a főszerep, jön a Menyegző Esküvő-Kiállítás a Pick Aréna Akadémiai Csarnokába. Szóval unatkozni biztos nem fogunk ezen a hétvégén, szemezgess a programokból, mutatjuk mi vár rád Szegeden!

MÁTÓL HÁROM NAPIG CSOKIBAN FOG ÚSZNI SZEGED, MEGKEZDŐDÖTT AZ ÁRKÁD CSOKIFESZTIVÁL

Helyszín: Árkád Szeged, Londoni krt. 3

Időpont: február 10-12.

Tejcsoki, étcsoki, fehércsoki, töltött, marcipán, parányi bonbon és nem utolsósorban végeláthatatlan cukorka hegyek, ameddig a szem ellát. Ennél édesebb programot el sem tudunk képzelni Szegeden, ugyanis a péntektől egészen vasárnapig csokiban fog úszni a Napfény városa, érkezik az Árkád Csokoládéfesztivál!

A programokról az alábbi cikkünkben olvashatsz:

SZOMBATON JÖN A XVI. MENYEGZŐ ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS SZEGEDRE

Helyszín: Szeged, Pick Aréna Akadémiai Csarnoka

Időpont: február 11-12.

Több, mint 100 szolgáltatóval durrant a 2023-as, sorban tizenhatodik Menyegző Esküvő-Kiállítás, amely bár kiállítói helyeit tekintve telt házas, vendéghelyek és jegyek még vannak rá. A helyszín új, az érzés a régi, szombaton és vasárnap a PICK Aréna akadémiai csarnokába várnak minden érdeklődőt.

SZOMBATON ELEDELGYŰJTÉS LESZ A TAPPANCS TANYA KIS ÁRVÁINAK

Helyszín: Szegedi Fressnapf Áruház

Időpont: február 11. 10:00-15:00-ig


A Tappancs Állatvédő Alapítvány minden hónap második szombatján eledelgyűjtést szervez a menhely árváinak, amire ebben a hónapban február 11-én, szombaton kerül sor.

Amire szükségük van:
– kutya szárazeledel és konzerv
– macska konzerv
– macskaalom

Fotó: Szabó Dávid

BULIZZ, TÁNCOLJ, KAPCSOLÓDJ KI A SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN EZEN A HÉTVÉGÉN IS

BÁRKA

Helyszín: Szeged, Roosevelt tér 1,

Időpont: február 12. 20:00

Ó Te Jó ég! Megint eltelt egy év, nyakunkon a Super Bowl – az amerikai futball bajnokság döntője! Ilyenkor az éjsötét ellenére mindenki izgatottabb a kelleténél… Az amcsik szinte nemzeti ünnepet csinálnak az eseményből. A Bárka is megkísérli ezt a kedves közössége számára. 

Rengeteg programmal és finomsággal készülnek Nektek:
3 féle SuperBowl menü lesz:

  • Feta sajttal töltött jalapeno paprika bacon-be tekerve lime-os joghurtos màrtogatossal
  • Classic sajtburge, sültburgonya, coleslaw
  • Tortilla con carne

2 óriástévé, Quiz, meglepetések, és a legmenőbb, hogy a Guardians Amerikai Futball Club (Szeged) játékosai is velük lesznek az este során! Bővebb infókért kattints IDE.

RETRO KLUB

Helyszín:  Szeged, Széchenyi tér 3

Időpont: február 11. 23 órától

Merengtél már azon, hogy hova lett a 90-es évek lüktető ritmusa? Hogy merre foszlott szét az az utánozhatatlanul szexi, rózsaszínbe forgatott hangulat? Eljött a feltámadás ideje: elhozzuk Neked az éjszakát, amikor meglódul a múlt, amikor felpendül a ritmus, amikor elalélsz a dallamgyönyörtől. Pop, csillám és szabadság. Egy új fülbemarkoló románc a régi szerelem emlékére. Bővebb infók ITT.

HUNGI

Helyszín: Szeged, Stefánia

Időpont: február 11. 23 órától

Újra felforrósodik a hangulat a Hungiban, szombaton! A mindig szexi Loving Arms elhozza Nektek a legforróbb ütemeket, indul a Szexi Szombat.

NAPFÉNY MŰTEREM

Helyszín: Szeged, Széchenyi tér 2,

Időpont: február 10. 18:00 és február 12. 18:00

Szeged mindig is egy kiemelkedő kulturális műhely volt, és mindig az is lesz. Sajnos éppen most a Szegedi Nemzeti Színház zárva van, de egyedülálló előadások nélkül nem maradunk Szegeden. Ma és vasárnap este Borovics Tamás a LEGSZEGEDIBB MŰVÉSZ 2022 díj nyertese tölti meg élettel és művészettel a Napfény Műterem rendezvénytermét. A vacsora est eseményének leírásából megtudhatjuk, hogy a TENYÉRVONALAK – különleges Faludy est és borkóstoló az az est, amelyben a vadonatúj exkluzív rendezvényteremben Borovics Tamás (Szegedi Nemzeti Színház művésze, a LEGSZEGEDIBB MŰVÉSZ 2022 díj nyertese) Krausz Gergő segítségével mutatják be Faludy György munkásságát és a művek által az alkotót. Bővebb infókat ITT és ITT találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb