Kikapcs

Kozmix, Szecsei apánk, Regán Lili – 3 belépőt kapsz 2 áráért a fesztiválra, amely nyíltan kimondja, miről szól egy fesztivál

Szeszelünk. Lehet szépíteni, de bizony erről szól egy zenei fesztivál, a Szeszelünk Partyaréna szervezői pedig nem sokat teketóriáztak, amikor nevet választottak a három napos csapatásnak. Az éveken át Soltvadkerten, majd az utóbbi időben a Szegedtől légvonalban 55 kilométerre lévő Kunfehértón megrendezett BMW találkozóval karöltve megtartott, három napos zenei fesztivál nagyot durrant Valentin-napra:

…arra bíztat, hogy vidd magaddal a szeretőd is, sőt, az ő jegyét ajándékba adják a saját magad és a párod részére megvett belépők mellé.

A “hozd magaddal a szeretőd” akció persze csak poén, pont annyira gondolták komolyan, mint a “Szeszelünk” márkanevet. Wilhelm Norbert főszervező szerint most érett be igazán a 16 fellépőt felvonultató őrület, a minden eddiginél masszívabb érdeklődés örömére pedig egy 2+1 napijegy akcióval készültek Valentin-napra.

A speckó jegyeket a CoolTix oldalán éred el, az akció csakis február 14., éjfélig tart.

A program elég masszív, az örök szegedi kedvenc Kozmix mellé gyakorlatilag színpadra állítják a jelenleg top lemezlovasokat és a 2000-es évek legendáit, Regán Lilitől kezdve Newik-on át Szecsei apánkig, a klasszik volnalból pedig érkezik Peat Jr, Erős vs Spigiboy, Szatmári és a komplett Disco’s Hit, Bárányék egyébként egy White Party keretében állnak majd pult mögé.

A részletes napi bontást ITT és ITT, az akciós jegyeket pedig a CoolTixen éred el.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Belcampo
'Fel a tetejéhez' gomb