Sport

A válogatottban is bemutatkozó NB I-es futballistát igazolt a Szeged: “Alig várom, hogy pályára léphessek a Szent Gellért Fórumban!”

Ha a szegedi focidrukkerek őszintén a szívükre teszik a kezüket, akkor egyértelműen első osztályú csapatot szeretnének Szegedre. A közelébe kerültünk már, de valahogy mindig lemaradtunk a feljutást jelentő helyezésekről. Most viszont a csapat is egyre jobb, és ma jött egy bejelentés: NB I-es játékos érkezik Szegedre.

Most jött ki a hír: Géresi Krisztián az NB I-es Vasas csapatától érkezett kölcsönbe Szegedre.
Géresi Krisztián Székesfehérváron kezdte pályafutását, a MOL Fehérvár FC-ben nevelkedett.

Arról még nincs hír, hogy milyen poszton vetik be Krisztiánt, mivel az NBI-es játékos több poszton is bevethető. Székesfehérváron tagja volt a 2017-18-as bajnokcsapatnak, és 13 Európa Liga-selejtezőn játszott, melyeken háromszor volt eredményes. A Puskás Akadémia játékosaként bajnoki ezüstérmet és bronzérmet szerzett az NB I-ben. 2021-ben meghívót kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól, és San Marino ellen debütált a magyar válogatottban is.

Géresi Krisztián 2022 nyarán igazolt a Vasashoz, ahol 9 NB I-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára. A 28 esztendős labdarúgó eddig összesen 91 élvonalbeli találkozón szerepelt, melyeken 12 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába.

“Nagyon örülök, hogy összejött a kölcsönszerződés. Sajnos ősszel nem kaptam annyi játéklehetőséget, amennyit szerettem volna. Szeretnék a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hasznos tagja lenni a pályán és azon kívül is. Minden meccsen győzni szeretnék, az lenne a legideálisabb, ha gólokkal és gólpasszokkal segíteném ehhez a csapatot. Úgy hallottam, hogy kiváló a hangulat a Szeged mérkőzésein, már alig várom, hogy pályára léphessek a Szent Gellért Fórumban!” – nyilatkozta Géresi Krisztián.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb