Mindenmás

Eltűnt egy 24 éves fiatal férfi Szegeden, az albérletéből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról (frissítve)

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 24 éves férfi megtalálásában – közölték a szerkesztőségünknek küldött felhívásban. Mint írják, a Csongrádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó V. G. eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 24 éves férfi szegedi albérletéből 2023. február 13-án ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. V. G.:

  • 170 centiméter magas,
  • 60-65 kilogramm,
  • vállig érő sötétbarna hullámos haja van, amit általában copfa kötve hord,
  • szeme színe szintén barna. 

Eltűnésekor narancssárga-barna, indiai jellegű nadrágot és rövid kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

FRISSÍTVE (15:31): A FELHÍVÁS AKTUALITÁSÁT VESZTETTE

A rendőrség szerdán délután fél négy körült tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a kiadott sajtófelhívás aktualitását vesztette, ezért a személyiségi jogokra tekintettel a nevet és a fotót eltávolítottuk a cikkünkből.

FRISSÍTVE (16:37): ELHUNYT A KERESETT SZEMÉLY

Azt az információt kapta szerkesztőségünk, hogy a keresett személy az életét vesztette. Az értesüléseinkkel kapcsolatban felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályát, viszont a megtalálás körülményeiről bővebb információt nem adtak. Közleményükben azt írták, hogy a február 15-én közzétett sajtófelhívásunk aktualitását vesztette.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb