KikapcsVideo365

Girlpower a Biohair Napfényben: bejössz, Te jössz, és még egy ajándék kozmetikai szolgáltatást is kapsz februárban

A Covid-frász kellős közepén nyitották meg Szeged okosfodrászatát, amelynél továbbra is szó szerint értendő a “bejössz, Te jössz” szlogen: nincs kilométeres sorbanállás vagy bejelentkezés, hanem – ahogy azt 2023-ban az ember elvárná – okos megoldással, Messengeren keresztül értesítenek ki, ha rajtad a sor. Elugrottunk letesztelni a Napfény Park okosfodrászatát, miközben készült a frizuránk, faggattuk őket a Biohair Napfény sztoriról, közben pedig még az is kiderült, hogy újra hódít a dauer, viszont leáldozott a rikító hajszínek hóbortjának.

Nem árulunk zsákbamacskát, rögtön eláruljuk, miről is van szó:

  • február 28-ig minden hajvágás mellé grátisz 10 perces kozmetikai szolgáltatással kedveskednek vendégeiknek,
  • márciustól pedig hódító útjára indul a természetes alapanyagú dauerszolgáltatásuk és a legújabb tavaszi trendeknek megfelelően egy új balayage festési technika is megjelenik náluk.

ÁRRAL SZEMBEN, NAPFÉNY VERZIÓ: FODRÁSZATOT NYITNI, AMIKOR MINDENKI MÁS BEZÁR

2020-ban, pont a legnagyobb Covid járvány kellős közepén nyitotta meg kapuit Szegeden a Biohair Napfény, mint Ivánkay Judit, az okos fodrászat üzemeltetője mesélte, kockázatos időszak volt ez egy új üzlet beindítására, de bejött. Valahogy sorsszerű volt az időzítés, hiszen interjúalanyunk szerint pont akkor a legjobb beülni egy új frizurára, beszélgetni egy jót és felfrissülten távozni, amikor kezd eluralkodni a rosszkedv.

HOPP, EGY GRÁTISZ

Biohair Napfény tökéletesen hozta, amit vártunk tőle:

  • nem kellett előzetesen időpontot foglalnunk,
  • Messengeren értesítettek,
  • Aztán, amikor már ott voltunk, ránk tört az ÖKO-tudatos hangulat, amit a hely zöld design-ja, a 100%-ban természetes alapanyagok és a csajos, barátnős légkör adott meg.

Volt némi meglepetés is, mint kiderült, egészen február 28-ig, minden hajvágás mellé grátisz 10 perces kozmetikai kezelést kínálnak a szépülni vágyó hölgyeknek, arcbőrtisztítással és gépi ultrahangos ránctalanító szérumbevitellel. Mondanom sem kell, felcsillant a szemünk, s kapva kaptunk az ajánlat után. „Saját tapasztalataim alapján is mondhatom, a kezelést követően egy új, kivirult hölgy lép ki a kozmetikából” –újságolta Judit. Úgy is lett, de ne rohanjunk ennyire előre, van még egy tavaszi Biohair-tétel is.

DAUER? 2023-BAN? ÚJRA TRENDI, FŐLEG, HA BIO!

Az utóbbi időben újra divatba jött a 80-as években az egész világot begöndörítő dauer, sőt, Judit szerint ez lesz a trend az idén. Természetesen reagáltak rá, sőt, Szegeden az elsők között vezetik be, ahogy tőlük megszokhattuk, öko-tudatos változatban. “Sikerült egy olyan szert találnunk, ami növényi hatóanyagai révén ugyanarra képes, mint a régi, jó szúrós szagú dauervíz, ráadásul anélkül, hogy roncsolná a hajat, akár a festett hajra is feltehető” – magyarázta Judit, majd abba is beavatott bennünket, ez a szolgáltatás márciusban válik elérhetővé szalonjuk vendégeinek.

GAME OVER AZ ELVADULT SZÍNEKNEK

Miközben készült a frizuránk, azt is megtudtuk, hogy a nagyon elvadult színek leágazóban vannak, leginkább a természetes színeket keresik a vendégek, így a tavaszi trendeknek megfelelően új festési technikával is készül a csapat. Egy új balayage technikáról van szó, melytől hajunk olyan csillogó lesz, mintha folyamatosan sütne rá a fény. Judit elárulta, kollégái teljes gőzzel vetették bele magukat eme technika elsajátításába, hogy márciustól már a hölgyek a legújabb divat szerint kérhessék frizurájukat, hogy a tavaszi megújulásban, ne csak belül, hanem kívül is ragyogjanak.

Ha te is vágysz már a tavaszi megújulásra, keresd bizalommal a BioHair Napfény csapatát!
Helyszín: Szeged, Napfény Park, Szabadkai út 7, 6729
Elérhetőség: (30) 655 6082
A BioHair Napfényt, a cikkünk elején említett akciókkal a Napfény Parkban, a JYSK felőli bejáratnál találod. Online sorban álláshoz kattints IDE!

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb