Szegedi ArcokVideo365

Komplett bevásárlás, háztáji termékekből, 30 perc alatt? Létezik! Olasz Annával teszteltük le a szegedi Prémium Piacot

Európa – és Világbajnoki ezüstérmes, a 2022-es Vizes VB egyik meghatározó arca, egyben a Szeged Sportolója díj büszke tulajdonosa. Kitaláljátok, kiről van szó? A megfejtés Olasz Anna, akivel most kivételesen nem a Tiszavirág Sportuszoda medencéjébe, hanem az Algyői úti Prémium Piac kínálatába ugrottunk egy fejest. A közismert szegedi úszóklasszisnak mindössze fél órája volt a mutatványra, ráadásul az említett szűkös időintervallumba a Prémium Piac és a Tiszavirág közötti útnak is bele kellett férnie. Belehúztunk, shoppingollunk, kifaggattuk Annát és ha már ott voltunk, a kézműves-háztáji édenkert ügyvezetője, Rácz Bertalan sem úszhatta meg interjú nélkül a dolgot.

ANNA IGAZÁBÓL EGY GOMBÓC ARTÚR, CSAK MINDEZ NEM LÁTSZIK RAJTA

A mindig csúcsformában lévő Olasz Anna legnagyobb meglepetésünkre rögtön az elején közölte, hogy imádja az édességeket, azonban 10-ből 9 esetben ellen tud állni a kísértésnek és az egészséges táplálkozás mellett teszi le a voksát. A turbó-shopping is egy egészségesre hangolt hétvégi főzőcskézés alapanyagaiért ment, így aztán többek között

  • friss paprikát, paradicsomot, káposztát,
  • filézett csirkemellet,
  • tejtermékeket,

és teljes kiőrlésű pékárut vásárolt Anna, mindezt annyi mosoly közepette, hogy a Batman-filmek Jokere is megirigyelte volna.

Nekünk meggyőződésünk volt, hogy a Prémium Piac kollégáinak mosolya Annának szól, aztán kicsivel később, amikor a HAÁSZ SZUE úszója elviharzott (mi pedig maradtunk egy jó erős ristrettora), kiderült, hogy mindig ilyen vidám a hangulat. Persze a klasszisnak mindenki örült, szerintünk nincs olyan sportszerető ember Szegeden, aki a tavalyi Vizes VB alatt ne lett volna egy kicsit (vagy nagyon) Olasz Anna fan.

CSALÁDI SIKERSZTORI, APA – FIA VÁLLALKOZÁS, EGYENESEN A NAPFÉNY VÁROSÁBÓL

Szóval, Anna pakolta a kosarát, a stopper ketyegett, mi pedig elcsíptük Rácz Bertalan ügyvezetőt is. Mint elmesélte, a Prémium Piac a Vitamin Szalon Kft. franchise üzleteként indult hódító útjára Szegeden. Édesapjával közösen másfél év után úgy döntöttek, kibővítik családi vállalkozásuk portfólióját, így a Piac kínálata hentes-, és pékárukkal, valamint tejtermékek széles választékával gazdagodott. Céljuk az volt, hogy a négy alapvető élelmiszer prémium minőségben egy helyen elérhető legyen a szegedi vásárlók számára.

“Kuala Lumpurban termesztett paprika van-e?”

– tettük fel a kissé provokatív kérdést, amin az ügyvezető nevetett egy jót, majd közölte, hogy – amennyiben az adott termékből van ilyen – csakis szegedi és Szeged környéki őstermelők friss, csúcsminőségű termékeit hajlandóak árulni, igazából ez az, ami a leginkább megkülönbözteti őket a multiktól. Olyanok, mint egy piac, csak itt még a hely kialakítása is prémium (az árak viszont nem, ezek teljesen emberi léptékűek).

MENÜ, EZERÖTÉRT? CSÍPJ MEG, ÁLMODUNK!

Visszatérve Annára, a szegedi sellőlány a legtöbb időt talán a Lipóti Pékség termékeivel megpakolt pultnál töltötte, nem véletlenül. Ekkora mosolyt már rég láttunk pult mögött, a kínálatról pedig felesleges bármit is írnunk, hiszen ilyen fotóink vannak:

Újdonság a Prémium Piacon a Menza 47 nevű menüzőhely, amely legnagyobb meglepetésünkre 1500 Ft-ért kínál korrekt két fogásos ebédet, minőségi alapanyagokból, rendes adagban, nagy piros pont érte.

HALÁLOS IRAMBAN, A 47-ESEN, MINDEN NAP

A legnagyobb truváj talán a házhozszállítási rendszerük, aki próbált már nagybevásárlást online intézni, pontosan tudja, mennyire nehézkes tud lenni a dolog. Prémium Piacéknál valahogy ez is működik, a zöldséget-gyümölcsöt, hentesárut, tejterméket, pékárut másfél órás garanciával viszik ki Szegeden belül.

Anna is nagyot ment, meglett a 30 perc, sőt, annyi sem kellett neki egy tökéletes shoppinghoz, egytől-egyig egészséges, megbízható finomságokból:

PRÉMIUM PIAC
Helyszín: Szeged 6728 Algyői út 72.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 8:00 – 16:00
Elérhetőség: (30) 547 3881
Webshop, online rendelés, másfél órára: premiumpiacszeged.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Blackberry Dream for sale
'Fel a tetejéhez' gomb