Kikapcs

Mai napra egy kis szegedi extra tipp: a Hungiban MardiGras Fesztivál, a Bárkában Provolone család hetét tartják, és a Cédrus Prémium Fitness Szeged termeiben ingyenes nyílt hétvége van

Ti is érzitek? Végre itt a hétvége, és végre nem csak a tizenévesek szabadulhatnak ki otthonról önfeledten az éjszakába. Tudom tabu erről beszélni, de tény, manapság a tizenéveseké a szegedi éjszaka, így sajnos a 25 felettiek (ne adja az ég a 35 felettiek) alig találtak szórakozási lehetőséget Szegeden. Úgy érezzük, ez kezd egy kicsit megváltozni, és beindul a híres szegedi éjszaka. Kulturális estek, bálok, és színvonalasabbnál színvonalasabb rendezvények, ahol az egészségünkre is vigyáznak. Van ahol persze nem ez az elsődleges szempont.

Egyre több minőségi szórakozást nyújt Szeged nekünk családos embereknek is. A Napfény Műterem exkluzív rendezvényterme folyamatosan teltházas kulturális vacsoraesteket ad: legközelebb Századforduló kabaréesttel várnak, amire egyébként ugyancsak elfogytak már a jegyek.

A Hungi Vigadó egy kicsit megbolondítja a szegedi éjszakát és elhozzák Nekünk a karneváli hangulatot, a farsangi időszakban! Igazi őrült éjszaka, táncosokkal, nyereményekkel: színvonalas szórakozás, ahogyan Szegedhez illik. Ez a ma esti Mardi Gras Festival!

A Bárka sem hagyhatja ki a báli szezont, egész héten izgalmas tematikával készültek: a Provolone család hetét tartják. Ma este egyébként Deep-Tech House bulival szórakoztatják a szegedieket, a lemezjátszóknál DJ LAZ-al.

A végére hagytuk a legegészségesebb programot: nyílt hétvégét tartanak a Cédrus Prémium Fitness Szeged termeiben. Előzetesen kellett regisztrálni, és így ingyenesen ki is lehet mindent próbálni. Szerintünk egy telefont megér, ha esetleg nem regisztráltál, hátha van valahol olyan hely ahova be tudnak tenni. Tapasztalataink alapján rendkívül kedvesek, tuti tudnak Neked is segíteni, ha elszántad magad: itt az ideje az életmód váltásnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb