SportVideo365

Elfogyott az év eleji lendület? A Global Fitness újat ad, sőt, most ajándékba kapsz tőlük egy profi személyi edzőt

Eredetileg azért ugrottunk le a Global Fitnessbe, hogy interjút készítsünk a pénteki IBO címmeccsére készülő Kis Mátéval, aki úgy tolt le egy kb fél órás beszélgetést, hogy közben végig a legmagasabb sebességi fokozaton sprintelt az egyik futópadon és bizony ki sem fáradt közben (sőt, nem is izzadt, meg is beszéltük Andor kollégával hogy Máté tuti földönkívüli, vagy esetleg orbitálisan jó kondiban van). Ahogy beléptünk, szembe jött velünk Neu László üzletvezető, tréner és egykori judo-klasszis, úgyhogy az egy interjúból rögtön kettő lett.

Érkezzen az első, a Global Fitness házigazdájával, aki többek között arról is mesélt, mitől lángol fel újra a január óta kissé kialudt “új életet kezdek” tűz, nomeg arról, mire a legbüszkébbek Szeged legnagyobb edzőtermében.

Apropó, az megvan, hogy a Global Fitnessben 20 személyi edző közül választhatsz? A teljes listát IDE KATTINTVA találod, a következő, náluk készült interjú – amely Kis Máté felkészüléséről szól a péntek esti, telt házas csatára – pedig két nap múlva érkezik a Szeged365.hu-n!

Szeged legnagyobb edzőtermében minden nap 5:30-tól 23:00-ig várnak, bővebb infót az alábbi elérhetőségeken találsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb