Mindenmás

Szegedi jó embereket keres az Ágota Közösség! Exkluzív interjút adott a Szeged365-nek Kothencz János igazgató és Balogh Zsolt általános főigazgató helyettes

Kothencz János az Ágota Alapítvány alapítója és az Ágota Közösség igazgatója elképesztő munkát végez csapatával a gyermekekért. A demográfiai változások miatt nagyon nagy munka megfelelő jó embert találni, akik nevelőszülőként tudják segíteni ezt a jó ügyet: ezért segít a Szeged365 is: mutatjuk hogyan tudsz Te is segíteni!

Szegeden Tarán városrészbe ugrottunk ki a hétvégén, ahol már nagyon készülődtek a farsangi mulatságra. Az Ágota Játszóház elképesztően jó élményekkel várja a szegedi gyerekeket, erről a játszóház vezetőjét kérdeztük hétvégén. Itt tudod elolvasni a cikkünket, ha még nem tetted meg:

Érdemes a rendezvényről a fotókat is megnézni, jó látni a sok mosolygós arcot. Ilyenkor megint érezzük: Szeged a szegediek miatt szolidáris.

A rendezvény előtt beszélgettünk Kothencz János igazgatóval is, aki kitért a nevelőszülők fontosságára, és arra is, hogy országosan milyen komoly munkát végez a csapata. Az igazgatótól azt is megtudtuk, hogy akár levélben, e-mailben vagy ITT, az online felületen is lehet jelentkezni!

Érdemes megnézni a videót, amelyben Balogh Zsolt, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató általános főigazgató helyettese arról is beszél, hisz abban, hogy minden gyermeknek családban van a legjobb helye!

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ks quik
  2. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb