Mindenmás

Befejezték a vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat az Aradi Vértanúk terén, pénteken visszaáll a közlekedésben a megszokott rend

A Szegedi Vízmű vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végzett az Aradi Vértanúk terén. A csütörtöki közleményük szerint a munkát befejezték, várhatóan holnap, azaz pénteken déltől visszaáll a közlekedésben a megszokott rend.

Mint kiemelték, a most felújított vezetékszakaszon rendszeresen fordultak elő szivárgással is együtt járó meghibásodások az utóbbi időkben, ami azonnali beavatkozást igényelt, így a jellemzően több, mint 50 éves vezetékeknél nem lehetett tovább halasztani a felújítást. A munkálatokat a Szegedi Vízmű Zrt. végezte Szeged város megbízásából.

A TELJES ASZFALTOZÁST KÉSŐBB EJTIK MEG

A víziközmű munkálatokat követően az útburkolat ideiglenes helyreállítása (betonozás) is megtörtént, várhatóan holnap déltől visszaáll a közlekedésben a megszokott rend. Az érintett útszakasz teljes aszfaltozására a későbbiekben kerül majd sor, további – nem víziközmű jellegű – munkálatokat követően. Addig az ideiglenesen helyreállított betonozott felületen előforduló esetleges egyenetlenségek miatt arra kérik a közlekedőket, hogy fokozottan figyeljenek az adott útszakaszon.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb