Kikapcs

Kíváncsi vagy rá, hogyan jön össze a túrógombóc Balla Gézával? Mutatjuk a választ!

Sűrű az élet a Garden Bistro & Beach Szegednél, akik a hétvégén keresztbe-kasul túrógombócozzák a Napfény Városát, a folytatásban pedig Balla Géza nőnapi vacsoraestjével, Curtisszel és többek között a zenekarával együtt érkező Kökény Attilával készülnek a szegedi tavaszra. Apropó, a címben feltett kérdést már meg is válaszoltuk.

Pár napja a hazai mulatós szcéna David Guettája, Jolly robbantotta fel a Gardent (nyugi, senki sem sérült meg, csak egy elég rendesen telt házas “mulatásira” utaltunk), péntektől jön egy túrógombóc-apokalipszis, a nemzetközi nőnapra pedig Erdély (pontosabban a Partium) borász-fejedelme, Balla Géza érkezik majd személyesen.

Soroljuk a Garden-programokat, amelyekre a 0670 427 – 3366 számon tudsz asztalt foglalni.

TÚROGOMBÓC-CSODÁK A GARDENBEN

Dátum: 2023.02.24-25-26.

Klasszik Garden-program, amelynek lényege, hogy három napon át extravagáns túrógombóc-különlegességeket vesznek fel az étlapjukra. Ha már próbáltad, nem kell magyaráznunk, ha még nem, íme pár tétel, ízelítőül:

  • Megyes-mákos túrógombóc, langyos tejföllel
  • Nutellás túrógombóc, erdei gyümölcs mártással, banán chipsszel
  • Mangós túrógombóc, puszedlis édes tejföllel
  • Szatmári szilvás túrógombóc, fahéjas hideg tejföllel

NŐNAPI BORVACSORA BALLA GÉZÁVAL

Dátum: 2023.03.08.

Egykor patinás borvidék volt a ménesi, aztán sajnos kicsit elfelejtették, végül Balla Géza tette vissza a térképre. Az Arad melletti táj ritka gránit és csillámpala talaja főleg a vörösöknek kedvez. 124 hektár birtok, 80 százalékban vörösborok, kadarka, kékfrankos, és a borászat emblematikus fajtája, a belső-erdélyi feketeleányka – Géza bátyánk az ország legjobb borászainak egyike, úgy, hogy közigazgatásilag nem is Magyarországon űzi a mesterségét.

A Nemzetközi Nőnapra időzített borvacsora tökéletesen hozza össze a Balla Feketeleányka a kemencében sült kacsacombbal, a Balla Rose Cuveé-t a
grillezett paprikába töltött füstölt padlizsánkrémmel, vagy épp a Balla Kadarisszimát a ribizlis-marcipános belga csokoládé mousse-szal.

A teljes kínálatot ITT találod, a helyek már nagyon fogynak, mi a helyedben gyorsan foglalnánk egy asztalt: 0670 427 – 3366.

CURTIS VACSORAEST

2023.03.31.

Erősen zárja majd a márciust a Garden, akik első ízben bírták rá a 2018. augusztusában a Szegedi Ifjúsági Napok nagyszínpadán Majka-balhézó, de azóta is töretlenül szárnyaló Curtis-t, hogy vacsoraestet adjon. Nyugalom, a Belehalok előadója főzni nem fog (azt intézik a Garden séfjei), énekelni azonban már jóval inkább, bővebben itt írtunk róla:

Az eseményekre, vacsoraestekre a Damjanich utca 7/A-ban találod a belépőket, ne várj sokáig!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb