Mindenmás

Kiskorúakat zaklathatott egy magyar sportedző, büntetőeljárás indult ellene

Országos botrány lett abból, hogy Óbudán egy szegedi születésű pedagógiai asszisztens (saját bevallása szerint) egy 15 éves gyerekkel folytatott szexuális viszonyt. Egy hete egy Békés vármegyei történelemtanár keveredett pedofilbotrányba, most pedig úgy néz ki, itt a következő: egy meg nem nevezett magyar sportedző ellen zajlik nyomozás kiskorúakat érintő szexuális zaklatás miatt.

Az Index most arról értesült, hogy egy sportedzővel szemben is folyamatban van rendőrségi eljárás amiatt, hogy kiskorúakat zaklatott szexuálisan. A gyanú szerint a biszexuális férfi a hozzá sportolni járó tizenéves fiatalokat zaklatta szexuálisan számos alkalommal, ennek ellenére még mindig szabadlábon van.

A cikkben nem szerepel a feltételezett bűncselekmények pontos helyszíne, valamint ideje, a lap azt írta, hogy az áldozatok szüleinek kérésére ezeket egyelőre nem nevezték meg.

ANNYIT TUDTAK RÓLA, HOGY HOMOSZEXUÁLIS, DE NEM GONDOLTÁK, HOGY “SZEXUÁLIS RAGADOZÓ” LEHET

A lap szerint a gyermekek szülei mindössze annyit sejtettek korábban, hogy a férfi homoszexuális irányultságú lehet, azt viszont nem gondolták, hogy egy szexuális ragadozóval van dolguk. A férfi ugyanazt a taktikát alkalmazta, amelyet a szexuális zaklatók a leggyakrabban használnak: néha barátságos, hízelgő hangnemben – kvázi pótapaként – bánt a gyerekekkel, máskor viszont lelki nyomást alkalmazott velük szemben, félelemben tartotta,

és olyan szexuális cselekményekre kényszerítette őket, amelyekben a kiskorúak nem akartak részt venni.

CSALÁDOKAT TETT TÖNKRE

„Beférkőzött a gyermekek bizalmába, és azt csinált velük, amit csak akart. A legelső alkalommal és a későbbiekben is mondta neki a fiam, hogy nem akar részt venni ebben” – mondta az Indexnek az egyik áldozat szülője a történtekről. Hozzátette, a férfi szociopatának tűnik, nem érzi, hogy másoknak mit okoz.

“Úgy, ahogy van, tönkretette ez az ember a családomat, meg nagyon sok embernek a családját”

– mondta a szülő.

A sportedző ellen végül csak hosszú évek eltelte után indult büntetőeljárás a nemi erkölcs sérelme elleni bűncselekményei miatt.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: duurzaam spelen
'Fel a tetejéhez' gomb