Szegedi Arcok

Nettó 400 ezer felett keresni, fodrászként, Szegeden? Létezik: csapatot bővít a BioHair Napfény

A pénz nem boldogít, de azért, maradjunk annyiban, hogy nem árt, ha kölcsönösen jó viszonyt ápolsz szép magyar valutánkkal. Az egyik szegedi fodrászat – amely konkrétan a város bejelentkezés – és sorbanállás-mentes okosfodrászata – akár 400.000 forintos havi bért is kifizet, mindezt nettóban, persze csak akkor, ha egy kicsit megpörgeted magad.

Apropó, pont csapatot bővítenek.

400? HA MEGHAJTOD, LEHET AZ 500 IS…

Az álláshirdetést meglátva felhívtuk a BioHair Napfény üzemeltetőjét, Ivánkay Juditot, aki elmondta, nem mese habbal a nettó 400, ráadásul rendes, bejelentett pozícióról van szó. Ami viszont fontos, hogy a kollégáik teljesítményarányosan kapják a fizetésüket, mint magyarázta, a címben szereplő összegért dolgozni is kell, de ez még nem az a kategória, amelyiknél sérvet kap az ember. Ha pedig valaki igazán szenvedélyesen végzi a munkáját, akár többet is meg tud náluk keresni, de igen, ehhez sok hajat le is kell vágni.

MÁS, MINT MAGÁNYOS FARKASNAK LENNI

Mint interjúalanyunk elmondta, a BioHair Napfény egy sokkal korrektebb rendszert garantál, mint a magányos farkas fodrászok mindennapjai:

  • Csak az előre megbeszélt időben kell dolgozni, nem kell új napokat vállalni, csak mert egy törzsvendég megsértődik, ha nem állsz rendelkezésre vasárnap délután.
  • Itt nincs olyan, hogy éjjel zaklatnak időpontért a törzsvendégeid, a Biohair Napfényben amint lejárt az illető munkaideje, kiesik a kezéből az olló és gyakorlatilag nem is hall a munkahelyéről a következő munkanapig.
  • Ha pedig fodrász vagy, nem lesznek ismeretlenek az alábbi kifejezések: székbérlet, anyagköltség, rezsiköltség, könyvelői díj. Ezek közül egyik sem fog sújtani, mert ugye, bejelentve fogsz dolgozni egy profi cégnél.

Megjött a kedved, hogy a Biohair csapatába tartozz?

Jelentkezz mailben ([email protected]) vagy Messengeren, ha pedig már rommá kerested magad, gondolj majd szegény, szerencsétlen újságíró-társadalomra és dobj nekünk egy húszast az utcán (köszike).

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb