Kikapcs

Na ilyet még nem látott Szeged! Budapesten kívül nálunk van a legnagyobb rendezvény aréna, ami márciusban beindul! Jön a Color Aréna Fesztivál!

Tudjuk, hogy nektek is ott cseng a fületekben a méltán híres Ram pam pam. Március 14-én végre megmutatjuk a Pick Arénának mit tud Szeged! Jön a tavasz legnagyobb bulija Minellivel, T.Danny-vel és több, mint 15 hazai klubikonnal. 

Érdemes szabaddá tenni a nemzeti ünnep előtti estét, másnap ugyanis nem kell suliba menni, így egészen hajnalig csapathatjátok a legnagyobb hazai előadókkal és az est fénypontjaként együtt bulizhattok Minellire az első szegedi fellépésén. Mutatjuk, mire számíthattok:

Elképesztő UV-show, ami után nem kidobós a buli szerkó

Minden megvásárolt jegy mellé ajándékba kaptok egy egyedi arcfestést a prémium Uv-festékekből. Nem kell aggódni, nem káros a bőrre, nem hagy nyomot a ruhán, könnyen lemosható és egyáltalán nem gyúlékony. Jó hír, hogy senki nem fog titeket szemen, vagy szájon dobni keserű, színes porral, ez a buli garantáltan por-mentes! Sőt egész pontosan úgy fogalmaznak a szervezők: a festékdobálás a rendezvényen szigorúan TILOS!!!

Avassuk fel együtt a Pick Arénát!

Bár a hivatalos átadás már megtörtént, és a Pick elképesztő meccseket is játszott már az új Arénában, mégis a Color Aréna Fesztivál lesz az igazi zenés felavatása a helynek. Garantáltan legalább olyan fergeteges hangulat lesz, mint a Kiel elleni győzelem alatt. De itt most Ti pörögtök brutálisan nagyot, ebbe bizony beleremeg egész Szeged!

Ram pam pam, WOAH, Gyere velem és Forog a világ

Egyenesen a toplisták éléről érkezik Minelli, a slágergyáros klub-királynő.  A világ minden pontján meghódította a slágerlistákat: ha nem leszel ott a szegedi csapatásán, akkor bizony kimaradsz az idei év első gigantikus fesztiváljáról! Abban biztosak vagyunk, hogy ezt Te sem szeretnéd. A végtelen Ram pam pam mellett Szegeden először hallhatjuk T.Danny élőzenés fellépését, ami az énekes szerint kihagyhatlan buli! A line-up-ot majdnem egy hétig is sorolhatnánk, de egy kettőt azért ideírunk kedvcsinálónak (ha kell még ilyen): Szeged legnagyobb beltéri fesztiválján itt lesznek az AKC-srácok, Misi és Kretta, Ekhoe, Metzker Viki, Yamina, vagy az öreg strici, Szecsei. 

A buli 16 éves kor felett látogatható, így mindenki bemelegíthet a közelgő fesztivál-szezonra. Minden információt ITT találsz meg!

Jegyeiteket az alábbi linken tudjátok megvásárolni (KATT a képre):

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb