Sport

Sűrített járatokkal segíti a hazajutást az OTP Bank – Pick Szeged – Dabas mérkőzést követően az SZKT

Március 4-én, szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabas együttesét fogadja a PICK Arénában az OTP Bank – Pick Szeged. A mérkőzés végeztével, a szurkolók hazajutását a 19-es trolibuszvonalon sűrítőjáratokkal segíti a Szegedi Közlekedési Kft, melyek a belváros irányú Etelka sor (Felső Tisza-part) megállóhelyről indulnak Makkosház végállomás irányába, tájékoztatott közösségi oldalán a vállalat.

Mint írták, a Pick Aréna megközelíthető közösségi közlekedéssel (9-es és 19-es trolibusszal, 73-as, 73Y-os, 74-es, 74Y-os buszjárattal), Lime elektromos rollerrel, valamint személygépkocsival a Felső Tisza-part, Etelka sor irányából. A sűrítőjáratok 19-es jelzéssel közlekednek, a vonal valamennyi megállóhelyén megállnak, és normál díjszabással vehetők igénybe.

A SZEGEDIEK SZÁMÁRA EZ LESZ 2023-BAN AZ ELSŐ HAZAI NB I-ES MECCS

Az OTP Bank – Pick Szeged számára 2023-ban ez lesz az első hazai NB I-es meccs, eddig két Bajnokok Ligája-találkozót vívtak a Kékek. A 17. fordulóban a Pest vármegyei együttest fogadják, amely jelenleg a 10. helyen áll a bajnokságban. 16 meccsen hat győzelem, egy döntetlen és kilenc vereség a mérlegük. Az OTP Bank – Pick Szeged a második helyen áll, tizenhét meccsen tizenhatszor nyertek, egyszer szenvedtek vereséget, írta a klub közleményében.

A DABAS ELLENI MÉRKŐZÉST KÖVETŐEN MÁR A VESZPRÉM ELLENI TÉTMECCSRE KÉSZÜLNEK A KÉKEK

Hozzátették, az ősszel már találkoztak a Dabassal, idegenben 37–26 volt az eredmény a szegediek javára. A Dabas elleni mérkőzés után a jövő héten nem lesz meccse a Kékeknek – válogatott hét lesz, a magyar nemzeti csapatba Rosta Miklós és Szita Zoltán került be –, legközelebb március 16-án a magyar kupában (kezdés: 18 óra) a Fejér B.Á.L. Veszprém gárdáját fogadják, a tét a négyes döntőbe jutás.

Forrás: Szegedi Közlekedési Kft. FB oldala/pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb