Szegedi ArcokVideo365

Egyenesen Dél-Amerikából érkeztek Szegedre Mesi nőnapi rózsái

Ismerős a képlet? Pánik, rohangálás, idegbaj, végül pedig egy teljesen feleslegesen – és természetesen – méregdrágán megvásárolt, gyenge közepes(ke) kinézetű csokor, ami a Nemzetközi Nőnap alkalmából nyom élete párja kezébe szerencsétlen túlhajszolt, szétcsúszott férfiú. Ez így persze senkinek, semmilyen szempontból sem jó, ezért javasoljuk, óvd meg magad az utolsó pillanatos megoldásoktól. Mutatunk egy helyet, amely már tavaly is korrekt áron, viszont elképesztő választékkal mentette meg a nőnapra vásároló szegedi férfiembereket, az idén is így fog tenni, sőt, szerintünk jövőre és 10 év múlva is. 

Deák Emesét (a továbbiakban: Mesi) szerintünk már lassan senkinek sem kell bemutatni Szegeden: a mindig mosolygós lány hosszú éveken át volt a Mars Téri Piac közönségkedvenc virágárusa, majd – miután sehogy sem bírta kordában tartani az álmait – belevágott élete legnagyobb és legrázósabb kalandjába, 2019-ben, közel nulla forinttal a zsebében, gyalog, szinte a semmiből nyitotta meg Mesi Virágoskertje nevű üzletét a Makkosházi körúton, amit két éve a szomszédos, Mesi Mesebeli Cukrászdája követett, de még mindig nincs megállás: pár hónapja például egy teljesen egyedülálló workshop-szériát indított. 

Mesinél már hagyomány, hogy minden rekordot megdönt a Makkosházi körúti kertészet nőnapi választékával, ahogy elnéztük a kínálatot, ez az idén is így lesz

  • többezer szál vágott virág,
  • cserepes virágok,
  • és egy komplett, nőnapi virágvásár várja.

Az idei évre több extrával is készültek, ilyen például Mesiék apró figyelmessége: minden cserepes virágba becsempésztek egy kis meglepetés mütyürt (idéztük a tulajdonos szavait), de az igazi nagy durranás az Ecuador-i rózsa kollekciójuk, amelyből nem bírtuk ki, nekünk is vásárolnunk kellett ott jártunkkor. Az utóbbi nem csak egy marketing-fogás, hanem igenis létezik, ráadásul nem is akármilyen minőségben: a Dél-Amerikai országban a természeti adottságok önmagukban is kellőképpen ideálisak szebbnél-szebb növények fennmaradásához, jóval kevesebb emberi beavatkozás szükséges a lélegzetelállító rózsák megszületéséhez. A különlegesség a szivárvány minden színében tud pompázni, ráadásul van belőlük enyhén (de tényleg csak diszkréten) festett változat is, ha különleges, de egyszerű ajándékra vágysz, szerintünk megtaláltuk Neked. 

Szóval, nőnapi virágvásárra fel, már csak azért is, mert Mesi Virágoskertjében még a parkolással sem kell vesződnöd: rögtön, az üzlet előtt tágas megállási lehetőség vár.

Ugorj el, szerintünk nagyon megéri:

  • Mesi Virágoskertje
  • Szeged, Makkosházi körút 11.
  • Telefon: +36 (30) 149 3225

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb