Mindenmás

Friss infók: részegen, bekábszizva okozhatta az éjszakai balesetet az Audi sofőrje, büntetőeljárás indult ellene Szegeden

Cserbenhagyásos karambol volt a Moszkvai körúton, az egyik sofőr elfutott a helyszínről – írtuk meg csütörtökön kora reggel, majd délutánra újabb részletek derültek ki az esetről. Információink szerint a vétkes sofőr alkoholt és kábítószert is fogyaszthatott a balesetet megelőzően.

Kábítószer hatása alatt, ittasan és bódult állapotban okozhatta a balesetet az a külföldi állampolgárságú sofőr, aki hajnali 3-kor egy lengyel rendszámos Audival nekiütközött egy Mercedes típusú autónak a Moszkvai körút és a Kálvária sugárút kereszteződésénél. Szeged365 olvasói beszámolókból úgy tudjuk, hogy a baleset oka az lehetett, hogy az Audis a piros jelzés ellenére a kereszteződésbe hajtott.

A sofőr az ütközést követően elmenekült a helyszínről, viszont a szegedi rendőrök résen voltak, és rekordidő alatt elfogták.

BÜNTETŐELJÁRÁST INDÍTOTTAK

Felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is a baleset részleteiről érdeklődve, akik ugyan azt nem erősítették meg, hogy kábítószer- és alkohol befolyásoltság alatt állt a férfi, viszont válaszlevelükből azt megtudtuk, hogy az ügyben segítségnyújtás elmulasztása és más bűncselekmények elkövetésének alapos gyanújával indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon a gyanúsított őrizetbe vétele mellett. “Kollégáim az eljárást szakértők bevonásával folytatják, szakvélemény azonban még nem áll rendelkezésre” – tették hozzá.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb