Mindenmás

Ezt mi is imádjuk! 1 Eurós rajtcsomagot kapsz! – Kihagyhatatlan nagy dobás Szeged legújabb sport- komplexumától, a Cédrus Fitness-től!

A Cédrus Prémium Fitness Szeged tulajdonosának, Király Norbertnek kiemelten fontos, hogy a lehető legtöbb szegedi kezdjen el egészségesen élni, ezért is hozta el a szegedieknek ezt az 1 Eurós lehetőséget. Természetesen a Szeged365 Family tagok sem maradhatnak le erről, így beugrottunk hozzájuk a héten, és megkérdeztük Gurdon Hanna üzletvezetőt, mit kell tennünk ezért a lehetőségért.

Igen, elsőre tényleg hihetetlen: most kevesebb, mint egy kávé áráért egy exkluzív, személyre szabott, limitált Rajt Csomagot kaphatsz Szeged legújabb edző-központjában, a Cédrus Fitness-ben. Kipróbálhatsz minden kondi gépet, elemezheted a saját edzettséged és még egy személyi edzőt is kapsz magad mellé, aki segít kiigazodni a rengeteg súly között.

Szeged egy folyamatosan izgő-mozgó város, ahol egy pillanatra sincs megállás, legyen szó kulturális-, szórakoztató- vagy éppen sporteseményekről. Ezért is nagyon fontos, hogy az egészségedre is figyelj, és tedd ezt segítséggel.

Éppen csak kihevertük a Cédrus Prémium Fitness ingyenes nyíltnapi zsongását, máris egy újabb löketet kapunk tőlük, hogy elinduljunk az egészséges életmód felé. Gurdon Hanna üzletvezetővel beszélgettünk erről az exkluzív szegedi ajánlatról, természetesen a Cédrus Prémium Fitness Szeged falai között:

És hogy pontosan mit tartalmaz a jegy:
-1 alkalom állapo[elmérés edzőinkkel -1 alkalmas napi jegy
-1 db InBody testelemző mérés -wellness használata
-ingyenes parkolás
-játszóház használata

FONTOS

Minden új vendég maximum 1 napijegyre jogosult. A napijeggyel a teremben tartózkodás ideje nincs korlátozva. A Játszóházba a gyermekeket a Játszóház kapacitásáig fogadják. Az első edzés időpontja előre egyeztetés útján történik. A napi jegy ára a 2023 február 1-i középárfolyam szerint elérhető. A napi jegy csak webshop-on vásárolható meg. A limitált napi jegyre azon emberek jogosultak, akik még nem jártak Cédrus Fitness-ben.

Minden további információ:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb