Mindenmás

24 órás leállás jön a Magyar Postánál, Szeged is érintett

Egy országos informatikai adatközponti karbantartás miatt számos postai szolgáltatás nem lesz elérhető 24 órán keresztül – közölte a Magyar Posta. Mint kiemelték, a karbantartás március 11-én, szombaton 18 órakor kezdődik és március 12-én szintén 18 óráig tart. A karbantartás Szegeden a Rókusi körúti Tescoban működő postát is érinti majd, szombaton egy órával korábban zárnak.

A közlemény szerint a posta.hu online felülete és egyes szolgáltatások (pl.: vámügyintézés, a csekkautomata szolgáltatás, a csomagautomaták egyes funkciói) nem lesznek elérhetőek. Az online fizetési lehetőséget meghosszabbított fizetési határidővel biztosítják, valamint a csomagautomaták esetében a csomagok kivétele funkció ez idő alatt is elérhető marad.

KORÁBBAN ZÁR A RÓKUSI KÖRÚTI POSTA

Az is kiderült, hogy az informatikai karbantartások miatt 17 postai szolgáltatóhely 2023. március 11-én, szombaton szűkített nyitvatartással üzemel, azaz egységesen 17:00 órakor bezárnak, március 12-én, vasárnap pedig 4 postai szolgáltatóhely is zárva tart majd. A lista szerint Szegeden a Rókusi körúti Tescoban működő postát érinti a szombati korábbi zárás.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb