Szegedi ArcokVideo365

„Ezek olyan titkok, amelyeket már nagyon régóta cipeltem és próbáltam eltemetni” – megrázó és kíméletlenül őszinte esten mesélte el a szegedi Fullanyuuuu sok anyuka történetét

Megrázó, kíméletlenül őszinte előadásnak lehettek részesei azok a szegediek, akik március 8-án meghallgatták FullAnyuuuu, azaz Suhai Niki történeteit a Hungi Vigadóban. A Fullanyuuuu est – a legőszintébb nőnap! című eseményen nem egy hétköznapi előadást hallhattak az egybegyűltek, több szempontból is különleges volt. Egyrészt Niki most állt először előadóként színpadra, másrészt, életének egy olyan szakaszáról mesélt, melyet még soha nem osztott meg a nagyközönséggel vagy akár blogja követőivel.

NIKI TÖRTÉNETE LETAGLÓZTA ÉS BESZIPPANTOTTA KÖZÖNSÉGÉT

Niki két éve indította útjára blogját a Facebook-on, s azóta már több, mint 24.0000 követővel rendelkezik. A FullAnyuuuu család a szegedi anyuka összefogásával azóta is nap, mint nap azon dolgozik, hogy segítsen a bántalmazott anyákon és gyermekeken, valamint a rászoruló családokon, hogy kiutat találhassanak nehéz helyzetükből. Niki már számtalan történetet hallgatott meg ez idő alatt, számtalan nehéz sorsot ismert meg, de mindezidáig az ő saját története rejtve maradt. Aztán szerda este hatalmas bátorsággal kiállt a Hungi színpadára és mesélni kezdett, a közönség pedig szinte lélegzetvisszafojtva hallgatta szavait, mindenkit letaglózott Niki kendőzetlen őszintesége, története egy pillanat alatt beszippantotta hallgatóságát.

“NAGYON NAGY KŐ ESETT LE A SZÍVEMRŐL, HOGY ÍGY MEG TUDTAM NYÍLNI”

„Azt hittem rosszabbul leszek, de jól vagyok, repül a szívem. Nagyon nagy kő esett le a szívemről, hogy így meg tudtam nyílni és ilyen őszinteséggel tudtam kitárulkozni a közönség előtt. Ezek olyan titkok, amelyeket már nagyon régóta cipeltem és próbáltam eltemetni. Azt hittem, hogy a múlt elfedése a legjobb gyógyír, hogyha egyáltalán nem is gondolunk rá. De, ezt megváltoztattam ma este” – árulta el Niki az előadást követően. Hozzátette, pedig nagy kételyekkel érkezett az estre: azon rágódott, hogy egyáltalán meg kell –e tennie, amire készül, meg kell-e osztania történetét a nagyközönséggel. Ezek az érzések azonban feloldódtak benne, s mint mondta, örül, hogy megtette. „Most úgy érzem, jó, hogy elmondtam, s, ha nem is más ember, de egy új ember lett belőlem. Egy felszabadult, vidám új ember, aki újra élvezni akarja csak az életét” – mondta el Niki.

SZÍNRE LÉPNEK FULLANYUUU ANGYALAI

Fullanyuuuu számára pedig csak úgy tud teljes lenni ez az élet, ha másokon is segíthet, ezért az esten megragadva az alkalmat bejelentette legújabb jótékonysági akcióját is. Ennek keretében Fullanyuuuu és Angyalai egy egészen új missziót indítanak útjára, mely során most nem a rászorulókon és nélkülözőkön segítenek, hanem azokon az anyukákon, akik, miközben mindent megtesznek családjukért, a hó végére kiürül a büdzséjük és nem marad már saját magukra, szépítkezni pénzük. Itt lépnek a színre Fullanyuuuu és Angyalai, akik megszépítik ezeket az anyukákat. „Lesz új frizurájuk, körmük, sminkjük, szőrük viszont nem” – árulta el Niki. Segítő Angyalai ugyanis mind a szépségiparban dolgoznak: Répásy Beáta fodrász, Szabó Barbara körmös és Molnár Anikó kozmetikus fog a segítségére lenni. Mint Niki elárulta, céljuk, hogy minden hónapban megszépítsenek és ezzel örömet szerezzenek egy-egy anyukának. 

Nézd meg videónkat Fullanyuuuu estjéről, melyben Niki maga mesél arról, mi indította el abban, hogy elmesélje történetét és bemutatkoznak segítő Angyalai is!

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb