Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Vitéz László, balettelőadás és partik tömkelege is vár ezen a hétvégén Szegeden

Végre újranyitottak a kulturális intézmények, így kaptunk egy nagy csokornyi programot a hétvégére. Már nyitva van a Belvárosi Mozi, az Agóra és a Kövér Béla Bábszínház is, sőt, az éjszakai klubok is készülnek Szegeden. Összeszedtük a legtutibb programokat, itt a Szeged365 Kikapcs!

LEMEZLOVASOK ÉS FORRÓ ÉJSZAKÁK SZEGEDEN

Bőven akad választék annak, aki az éjszakai élet pörgésére vágyik Szegeden. Sorra vettük a szórakozóhelyeket, mutatjuk, mi a repertoár erre a hétvégére!

BÁRKA

  • Péntek este a csapatásé lesz a főszerep, ugynais DJ Lennard repül a Bárkába,
  • majd szombaton Dj Tymot várják a lemezjátszó mögé egy lazulós estére.

Helyszín: Bárka, Roosevelt tér 1., Szeged.

RETRO KLUB

  • Pénteken a csajok kapják a legnagyobb figyelmet a Retro Klubban, ugyanis a HOT MEN DANCE izmos pasijai lépnek fel nőnap alkalmából,
  • szombaton pedig újra megtelik a tánctér, ekkor a 90-es és a 2000-es évek slágereire lehet rázni az éjszakában.

Helyszín: Retro Klub (Széchenyi tér 3, 6720).

HUNGI

A Hungi sem marad alul ezen a hétvégén Szegeden, hiszen:

  • három év szünet után most pénteken ismét a Funky-arcoké lesz az éjszaka a szórakozóhelyen. A Luxfunk Radio csapata hozza el nekünk a libabőrt a bulin.

Helyszín: Hungi, Stefánia 8., Szeged.

HÁGI

A Hági is a nőnapot vette előtérbe, ezúttal a blues-jazz zenékre randizhatunk egyet náluk. Pénteken a Rambling zenekar fog kellemes dallamokat csempészni a kikapcsolódók fülébe.

Helyszín: Hági Udvar és Étterem, Kelemen László u. 3, Szeged.

SING SING

Szombaton egy igazi Román techno tündér érkezik a SING-SING-be, ugyanis nem más fog fellépni, mint Nusha. A techno szőke ciklonja fogja felrázni a szegedieket, valamint Sanfranciscobeat, Robin Futaki és Dain Farrel.

Helyszín: Mars tér 14., Szeged

MEGTELIK AZ ARÉNA SZEGEDEN

Igaz, nem a hétvégén lesz, de már közeleg az időpontja: jön a Color Aréna Fesztivál! Tudjuk, hogy nektek is ott cseng a fületekben a méltán híres Ram pam pam. Március 14-én végre megmutatjuk a Pick Arénának mit tud Szeged! Jön a tavasz legnagyobb bulija Minellivel, T.Danny-vel és több, mint 15 hazai klubikonnal. 

PROGRAMOKBAN BŐVELKEDIK AZ AGÓRA

Március harmadikán újra megnyitotta kapuit a Szent-Györgyi Albert Agóra Szegeden. Programokból nem lesz hiány, a hétvégén lesz:

  • KÓTA Aranypáva Térségi Népzenei Minősítő verseny,
  • zenés bábelőadás Pásztohy Panka mesekönyvei alapján,
  • valamint Csízy László kiállításának megnyitója, ami a Programozott nevek címet viseli.

További részletek a programokról ITT.

SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ

A Szegedi Nemzeti Színház kínálata is megérkezett. Mint kiderült,

  • pénteken és szombaton a Kisszínházban színpadra került a Szegedi Kortárs Balett előadásában a Tűz című táncjáték.

VITÉZ LÁSZLÓ BESZABADUL SZEGEDRE

Pályi János: Vitéz László és az elátkozott malom című előadását tűzik műsorra a szegedi Kövér Béla Bábszínházban. A kaposvári BábSzínTér tagjai hozzák el az előadást Szegedre.

VOLT EGYSZER EGY NYÁR A BELVÁROSI MOZIBAN

Végre nyitva van a Belvárosi Mozi is. Frankie Corio és Paul Mescal főszereplésével pedig már műsorra is tűzték a Volt egyszer egy nyár című filmet. Így írnak a filmről: Sophie az apjával töltött boldog gyerekkori nyaralás közös élményeire gondol vissza. Húsz év távlatából a zűrzavaros valóság és a képzelt emlékek közepette próbál rájönni, milyen is valójában a férfi. Gondolataiba bevillannak olyan dolgok is, amelyeket akkoriban nem igazán értett.

A GÉP

A hétvégén láthatjuk Gerard Butler új akciófilmjét, A gépet is a Cinema Cityben. A film röviden és tömören erről szól: Brodie Torrance pilóta egy villámcsapás elől úgy menti meg utasait, hogy kockázatos kényszerleszállást hajt végre egy háborús övezetnek számító szigeten. Csakhamar ráébred, a zuhanórepülést élve megúszni csak a megpróbáltatások kezdete volt. Miután az utasokat elrabolják a veszedelmes helyi lázadók, Torrance egyetlen emberre számíthat: Louis Gaspare-ra, a gyilkossággal vádolt fegyencre, aki az FBI őrizetében ült a gépen. A túszok kiszabadításához a két férfinek össze kell fognia, s Torrance előtt az is világossá válik, hogy Gaspare nem az, akinek első látásra tűnt.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb