Mindenmás

Napi pakk: szabad a rakpart, 10-18 fok és a szőregi fickó, aki kétszer is megpofozta Muhammad Alit

Rövid hétre ébredt Szeged népe, dolgozunk két napot, majd érkezik a március 15., ezt követően jön két újabb munkanap, majd irány a hétvége. Jó lesz így? Indul az ünnepi, forradalmi hét, amely melegfrontot, tavaszi időt és egy rakpart-újranyitást is hozott magával.

NÉVNAPOSOK, TUNYOGI PÉTER ÉS A SZŐREGI LEGENDA, AKI KÉTSZER IS MECCSELT MUHAMMAD ALIVAL

Kezdjük a mai névnaposokkal a hetet!

Isten éltessen Benneteket,

  • Krisztián, 
  • Ajtony,
  • Zoltán,
  • Egyed,
  • Salamon,
  • Imelda!

A ma reggel telis-tele van születésnapos hírességekkel, többek között pont ma, 76 éve született Békéscsabán Tunyogi Péter, a P. Mobil és a Tunyogi Rock Band egykori frontembere.

73 éves Joe Bugner magyar-angol-ausztrál ökölvívó, színész, aki kétszer is bokszolt Muhammad Alival. A legendás bunyós – aki több Bud Spencer filmben is játszott – Szőregen született, 1956-ban édesanyjával gyalog menekültek át a magyar-jogoszláv határon, ezt követően egy osztrák menekülttáborban, majd Angliában kötöttek ki, Bugner végül Cambridge mellett nőtt fel. Óriási karriert futott be, pont február 14-én volt az 50. évfordulója annak, hogy megmérkőzött Muhammad Alival:

Ma 55 éves Malek Andrea, többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő.

MELEGFRONT ÉRKEZIK, AKÁR 18 FOK IS LEHET MA SZEGEDEN

Új hét, új fronthatás: ezúttal meleget kapunk, jelenleg -1 fok van Szegeden, de napközben 10-18 fok között lesz a hőmérséklet.

NYITVA A RAKPART

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság reggel 5:15-kor frissített adatbázisa szerint már csak 487 centiméternél volt a Tisza vízállása, a korábban lezárt Huszár Mátyás rakpartot pedig pontban 6-kor – egy kiadós nagytakarítást követően – megnyitották a Szegedi Környezetgazdálkodás szakemberei.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: stapelstein
'Fel a tetejéhez' gomb