Mindenmás

Bezárt Makó ikonikus étterme – lehetetlen volt ilyen energiaárak mellett gazdaságosan működtetni

Újabb vendéglátóegységgel lett kevesebb vármegyénkben: nem bírták tovább, ezért májusig bezárták a Korona Éttermet Makón. A közösségi oldalukra feltöltött közleményükben azt írták, hogy a rezsiárak emelkedése miatt hozták meg ezt a döntést.

“Sajnálatos módon a rezsiárak emelkedése miatt, éttermünk gazdaságos üzemeltetése lehetetlen feladatnak bizonyul a jelenlegi időszakban” – emelték ki a vendéglátóegység Facebook oldalára vasárnap felkerült posztban, ahol azt is hozzátették, hogy 12-én megszüntették az eddig szokványos működést.

NEM VÉGLEGES A BEZÁRÁS

A posztból az is kiderült, hogy nem végleges bezárást terveznek, mint írták: “szeretnénk minél hamarabb újra találkozni Veletek, ezért 2023 májusát tűzzük ki a nyitás időpontjának”.

A VÁROS LEGEKLEKTIKUSABB ÉPÍTMÉNYE LETT

A Korona Étterem Makó belvárosában, a Széchenyi téren található, mely épület a város legszebb eklektikus építménye. A most bezárt étterem rendezvények helyszíneként fontos kulturális szereppel bírt. A város kulturális eseményei, koncertjei és előadásai is gyakran itt zajlottak, a díszterem pedig lehetőséget biztosított esküvők, valamint szalagavatók és bálok megrendezésére.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb