Közélet

Egy falat Orbán Viktor: narancsos pizzával robbantott bankot egy kiskőrösi étterem, még a kormányfő is ezen pörgött

Petőfi Sándor születésének 200. évfordulóján, az 1848-as, 1849-es Forradalom és Szabadságharc ünnepén a nemzeti hős szülőházánál mondott ma beszédet Orbán Viktor. Mivel a miniszterelnöki beszéd részleteit már villámgyorsan megírta Bartok Zsófi kolléganőnk, most egy teljesen más aspektussal fogunk foglalkozni: az egyik helyi pizzéria narancsos pizzával durrantott a jeles alkalomra, amely akkorát ment, hogy az ellenzéki sajtó mellett még a miniszterelnök is ezen pörgött. Ha valaki a pizzát nem szeretné, szólunk: nyugi, nemzeti pohárkrém is kapható a Szegedtől 80 kilométerre lévő városban.

Szegedi pizzéria-tulajok, ez Nektek (is) szól: mutatjuk, hogyan kell óriási pénzt kaszálni egyetlen nap alatt.

  • (1.) El kell intézni, hogy a kormányfő a városunkban mondjon ünnepi beszédet,
  • (2.) be kell tenni a kínálatba egy narancsos pizzát,
  • (3.) megvárni, amíg a komplett sajtó mellett még Orbán Viktor is rápörög,
  • (4.) aztán Dagobert bácsira gazdagodni a jeles napon.

That’s all, Folks.

A miniszterelnök március 15-i fellépésének alkalmából exkluzív pizza-különlegességgel készült egy helyi étterem, melyről a 24-től kezdve a Magyar Narancson át a Telexig szinte minden országos platform beszámolt, sőt, az utóbbi még le is tesztelte:

A hype-vonatra Orbán Viktor is felpattant,

tegnap rendelt egy extra méretű Orbán-pizzát, vagyis a kiskőrösi Pizzaphone Pizzéria BBQ-s, mézes alapon, csirkemellel, sajttal, narancskarikákkal és jalapeno paprikával készített finomságát, majd jól megpörgette a tételt a közösségi médiában:

Hogy a fenti poszt készítésekor hogyan oldották meg, hogy a Kiskőrösről a Karmelita Kolostorba hajrázó futár még azelőtt odaérjen, hogy kővé dermedne a tészta, nem tudni. Az viszont biztos, hogy mire a kormányfő a pizzát bevágta, elkészült a beszéddel is.

A szóban forgó étterem óriásit ment március 15-én, mint a 24-nek elmondták, minden második vendég Orbán Viktor pizzát kért ma. “Rengeteget eladtunk belőle” – mondta az egyik dolgozó, a beszámoló szerint az étterem tele volt ma, egyetlen asztaluk sem volt.

A hely Facebook oldala szerint március 19-ig lehet kapni a hypevonattá avanzsált pizzát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb