Szegedi Arcok

Napi büszkeség: szegedi nyerte az Év Fiatal Szállodása 2022 címet

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) három év kihagyás után 2022 végén ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai partnerségével. Az elismeréseket kedden este adták át – közölte szerdán a MSZÉSZ az MTI-vel, és mint kiderült, az Év Fiatal Szállodása 2022 címet Szegedről Niedermüller Gábor, a Novotel Szeged szállodaigazgatója nyerte.

A 2013-ban életre hívott pályázat célja díjazni azokat a szállodákat, melyek kiemelkedő gazdasági teljesítményük mellett minőségi szolgáltatásokat nyújtanak a vendégeknek, példaértékű a humánpolitikájuk, fenntartható megoldásokkal óvják a környezetet, vagy éppen jótékonysági akciókkal segítik a rászorulókat. Ezúttal 24 hotel vett részt a megmérettetésben.

MAGAS SZÍNVONALÚ SZOLGÁLTATÁS

A közlemény szerint az Év Szállodája 2022 cím nyertese az országosan meghirdetett 3 csillagos kategóriában az ibis Styles Budapest Airport lett. A fővároson kívüli szállodák részére meghirdetett 4 csillagos kategóriában a Kolping Hotel Spa & Family Resort nyert. A budapesti 4 csillagos “limited service” kategóriában döntetlen eredmény született, az Opera Garden Hotel & Apartments és a Hotel Moments Budapest nyertek. A budapesti 4 csillagos “full service” kategóriában a Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Konferencia kapta a díjat. A nyertesek közül a Kolping Hotel harmadszorra, a Hotel Moments és a Hotel Stáció pedig másodszorra nyerte el az Év Szállodája címet, mely azt mutatja, hogy ezek a szállodák folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak, képesek fejlődni, fejleszteni, a munkavállalóikat elismerik, motiválják – mutattak rá a közleményben. A szoros verseny miatt a kategóriagyőztesek mellett a zsűri különdíjak odaítéléséről is döntött.

SZEGEDI LETT AZ ÉV FIATAL SZÁLLODÁSA

Az Év Fiatal Szállodása 2022 címet – amelyért 35 év alatti tehetséges szállodai részlegvezetők, igazgatók indulhattak – Niedermüller Gábor, a Novotel Szeged szállodaigazgatója nyerte. A győztes az 1000 eurós pénzdíj és egyedi díszoklevél mellett az ország vezető szakembereivel történő többalkalmas konzultációt, népszerű szakmai híroldalakon való sajtómegjelenéseket, az MSZÉSZ Év Technológiai Újítása 2023 díjának szakmai zsűrijében való részvételt, valamint a Magyar Turizmus Akadémia által felajánlott Vezetői hatékonyságfejlesztés online képzést nyert. A díjakat Horváth Péter, az MTÜ vezérigazgatója, Flesch Tamás, a MSZÉSZ elnöke és Szauter István zsűrielnök adták át.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb