Mindenmás

Arany minősítéssel szerepelt az egyik szegedi középiskola szakoktatója és egykori diákja a Magyarország Étele versenyen

Tegnap a felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskolában rendezték a Magyarország Étele verseny fináléját. A rendezvényen arany minősítést nyert a Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola egykori szakács diákja, Karai János Bence és az intézmény szakoktatója, Ujvári Tamás – írják az iskola közösségi oldalán.

Ahogyan azt korábban megírtuk, volt már szegedi büszkeség a verseny kapcsán, hiszen a Vanilla Étterem félig szegedi, félig mórahalmi különítménye is bejutott a legjobb 12 csapat közé az igen nívós versenyen. Puszta-Kolozsi Anett tulajdonos azt is elárulta a Szeged365.u-nak, hogy hatalmas dicsőséggel térhet haza Szemendrey Zsuzsanna és a Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola mindössze 16 éves tanulója, Bogdán Péter, akik arany minősítéssel végeztek a versenyen.

NEM ŐK AZ EGYETLEN SZEGEDIEK, AKIK ARANY FOKOZATOT ÉRTEK EL

Egy másik szegedi középiskola, a Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola szakoktatója és egykori diákja azonban szintén ugyanilyen minősítésben részesült, így duplán büszkék lehetünk a fiatal szegedi tehetségekre. Az iskola Facebook-oldaláról az is kiderül, milyen étellel indultak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb