MindenmásVideo365

Most történik: kigyulladtak a napelemek az egyik ház tetején a Szél utcában (frissítve)

Napelemek füstölnek a Szél utcában, az egyik magánháznál Móravároson – írta szerkesztőségünknek hétfőn délután két óra előtt nem sokkal Kriszti nevű olvasónk. Olvasónk beszámolója szerint a tűzoltók ezekben a pillanatokban értek ki a helyszínre.

Az esetről érdeklődtünk a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál, mint mondták, kigyulladt egy körülbelül 80 négyzetméteres ház tetőszerkezete. A tűzoltók három vízsugárral oltanak, a napelemek egyharmada sérült meg, viszont szerencsére senki nem volt az épületben.

FRISSÍTVE: BEFUTOTT A HIVATALOS KÖZLEMÉNY

Cikkünk megjelenését követően befutott a katasztrófavédelem közleménye is, mint írják, kigyulladt egy lakóház Szegeden, a Szél utcában. Mintegy nyolcvan-száz négyzetméteren ég a tető. A szegedi hivatásos tűzoltók oltják a tüzet.

FRISSÍTVE: ELOLTOTTÁK A TÜZET

Nem sokkal délután három előtt a szegedi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet Szegeden, a Szél utcában – írja a katasztrófavédelem. A lakóház tetejének mintegy a fele leégett. A tűz átterjedt egy melléképületre is, melynek tetőszerkezete megsemmisült. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb